Apple AirPods (3e gen.)

Ruimtelijke audio, Adaptieve EQ en een langere batterijduur. In een gloednieuw design dat tegen zweet en water kan.

AirPods

Pure magie.
Geremasterd.








Met ruimtelijke audio waarmee je geluid overal om je heen hoort.

Adaptieve EQ die muziek afstemt op de vorm van je oren.









Ze zijn niet bang voor een beetje regen of zweet.







Geluid dat totaal nieuwe richtingen inslaat.

Ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking omringt je met geluid en geeft een compleet nieuwe dimensie aan muziek, series, films en nog veel meer. Het geluid komt van alle kanten, alsof je midden in je eigen bioscoop of concertzaal zit.


Bas op nieuwe hoogten.

De door Apple ontworpen dynamische driver wordt aangestuurd door een speciale versterker en zorgt voor een extreem gedetailleerde muziek­weergave. Elke klank is raak, van diepe bassen tot kristalheldere hoge tonen.

Afgestemd op jouw oren.

Adaptieve EQ stemt muziek automatisch af op de vorm van je oren. De microfoons aan de binnenkant detecteren wat jij hoort, waarna de middelhoge en lage frequenties in real time worden bijgesteld, zodat je geen enkel detail hoeft te missen.




Windkracht nul.

De microfoon in elk oortje is omhuld door akoestisch gaas dat windgeruis wegneemt tijdens het bellen. Zo is je stem altijd luid en duidelijk te horen.




Je hoort het goed. Gesprekken in HD‑kwaliteit voor FaceTime.

In FaceTime geniet je nu van heldere HD‑kwaliteit met een nieuwe AAC‑ELD spraakcodec. En dankzij de ondersteuning voor ruimtelijke audio klinken je FaceTime-groepsgesprekken natuurlijker dan ooit.



Gloednieuw design met aansluitende pasvorm, druksensor voor bediening en een kortere steel.


Stijlvol van oor tot oor.

AirPods hebben een nieuw, elegant design en een aansluitende pasvorm, zodat het geluid precies op de juiste plek komt.


De fijnste kneepjes.

Via de druksensor heb je nog meer controle over je entertainment. Druk erop om muziek af te spelen, te pauzeren of naar het volgende nummer te gaan, en om oproepen te beantwoorden of te beëindigen.




Zweet- en regenbestendig.

AirPods en de MagSafe-oplaadcase zijn zweet- en water­bestendig volgens de IPX4-norm, en dus prima bestand tegen een flinke bui of een stevige work‑out.



Een case vol energie.

Het opladen van de MagSafe-oplaad­case gaat draadloos en moeiteloos op een MagSafe-oplader. Volledig opgeladen is de case goed voor tot wel 30 uur luistertijd. En laad je je AirPods 5 minuten op in de case, dan kun je al een uur luisteren.


Tot wel
6

uur
luisteren
na één keer
opladen.



Tot wel
30

uur
luisteren
in totaal
met de case.



Magische ervaring.

Moeiteloos verbinding maken, eenvoudig audio delen en automatisch schakelen tussen al je devices.




Zo gekoppeld. Hou je AirPods in de buurt van je iPhone of iPad en tik op Verbind om ze te koppelen met elk device in je iCloud-account. Als je muziek afspeelt op je Mac, kun je een oproep beantwoorden op je iPhone, zonder van device te wisselen.




Voelen je geweldig aan. De verbeterde huid­detectie­sensor herkent het verschil tussen je oor en andere opper­vlakken. Er wordt dan ook alleen geluid afgespeeld wanneer je je AirPods in hebt. En ze pauzeren vanzelf wanneer je ze in je zak stopt of op tafel legt.


Siri staat altijd aan. Muziek afspelen, bellen, een route opvragen of je agenda checken: het kan allemaal met je stem. Maak het jezelf gemakkelijk en zeg “Hé, Siri” om je favoriete persoonlijke assistent in te schakelen.


Aangekondigde meldingen. Siri kan belangrijke berichten of meldingen voor je voorlezen op het moment dat ze binnenkomen. En het is zelfs mogelijk om berichten met je stem te beantwoorden.




Verbeterde ‘Zoek mijn’-app. Vind je AirPods terug met de ‘Zoek mijn’‑app. Je kunt zien hoe dichtbij ze zijn, een melding krijgen wanneer ze buiten Bluetooth-bereik zijn en er een geluid op afspelen zodat je ze makkelijk terugvindt.





Audio delen. Luister met z’n tweeën naar hetzelfde nummer of dezelfde serie, ieder op je eigen AirPods. Hou je AirPods in de buurt van de iPhone, iPad of Apple TV waar je naar luistert en maak direct verbinding.


Apple AirPods (3e gen.)