Apple iPad mini

iPad mini is een favoriet vanwege zijn formaat en veelzijdigheid. En nu heeft hij nog veel meer in huis. De A12 Bionic-chip met Neural Engine. Een 7,9-inch Retina-display met True Tone. En hij is geschikt voor Apple Pencil, waarmee je je grootste ideeën vastlegt waar die maar in je opkomen. Het is nog steeds iPad mini, maar nu met maximale mogelijkheden.

Ideaal maatje voor onderweg.

iPad mini is dun, licht en draagbaar, en dus ideaal voor onderweg. Hij weegt amper 300 gram en is 6,1 mm dun. Je houdt hem makkelijk vast in één hand en omdat hij zo compact is, heb je 'm ook direct beet zodra je hem nodig hebt.

Snelle wifi- en 4G-verbindingen.

Met iPad mini surf je vlot op het internet dankzij snelle wifi- en 4G-verbindingen.

Elke iPad mini heeft wifi. Om overal (ook waar geen wifi voorhanden is) te kunnen surfen, heb je een iPad mini met wifi + Cellular, een nanosimkaart en een abonnement bij een telecomprovider nodig.

Tot 10 uur autonomie.

Met een volgeladen batterij haal je een autonomie van wel 10 uur, goed voor een hele dag werk en ontspanning.

Touch ID en Apple Pencil.

iPad mini is geschikt voor Apple Pencil en is uitgerust met Touch ID, veilige vingerafdrukherkenning.

Prestaties

Boordevol power.

iPad mini is uitgerust met een krachtige A12 Bionic-chip met Neural Engine. Die chip zorgt voor een nóg hoger niveau van kracht en intelligentie. Dankzij realtime machine learning kan de chip patronen herkennen, voorspellingen doen en leren door ervaring. Met al dit vermogen kun je apps als Adobe Photoshop CC gebruiken, augmented reality ervaren, of een game spelen met graphics waar je helemaal in opgaat.

Perfect voor AR.

iPad mini is met zijn krachtige chip en naadloze samenwerking tussen hardware en software ideaal voor Augmented Reality. Zo kan je die nieuwe kast al in je woonkamer beoordelen nog voor ze er werkelijk staat.

Tot 3 keer sneller dan zijn voorganger.

De nieuwe iPad mini is tot drie keer sneller dan zijn populaire voorganger, iPad mini 4.

Retina-display

Het gaat niet om het formaat van het display, maar om de kwaliteit van de pixel.

Het 7,9-inch display van iPad mini bevat maar liefst 3 miljoen pixels. En ze tellen allemaal mee. Of je nu in het park zit te lezen of thuis een video bewerkt, de hoge helderheid, de brede kleur­weergave en de antireflectie­­­coating zorgen voor natuur­getrouwe details en haarscherpe tekst. En met True Tone wordt de witbalans dynamisch aangepast, zodat afbeeldingen er in alle soorten licht levensecht uitzien.

Camera's

Maak adembenemende foto's. Film in HD. Speel met AR.

iPad mini is voorzien van een 8-MP camera achteraan en een 7-MP FaceTime HD-camera vooraan. Met die camera’s maak je schitterende foto’s en video’s. Je kan ook FaceTime-gesprekken voeren met je vrienden en effecten en achtergronden toevoegen. Dankzij de camera's kan je bovendien aan de slag met augmented reality, en net zo makkelijk documenten scannen en annoteren.

Bewerk foto's en films.

Eén van de grootste troeven van elk Apple product is de perfecte integratie tussen de hardware en software. Dat is bij iPad mini niet anders. Met de camera achteraan schiet je schitterende beelden en maak je briljante foto's en films.

Apple Pencil

Mooie match met mini.

Met Apple Pencil wordt er op iPad mini nog veel meer mogelijk. Voeg de twee samen en je maakt van iPad mini een notitieblok dat je overal mee naartoe neemt. Zo kun je notities maken, documenten ondertekenen en formulieren invullen. Of je meest creatieve ideeën vastleggen door te tekenen, schilderen of schetsen, waar je ook bent.

iPadOS

Gemaakt om het beste uit je iPad te halen.

iPadOS bevat talloze functies die speciaal voor iPad zijn ontwikkeld, zoals intuïtieve multi-tasking. Je kan dus meerdere apps tegelijk gebruiken. En apps direct openen vanuit het Dock. Browsen zoals op een desktop computer en gebruikmaken van een nieuw, handig begin­scherm. Zo wordt iPad er alleen maar sneller, leuker en functioneler op.

Automatische updates.

Als je Automatische updates inschakelt in iPadOS, worden nieuwe updates gratis en draadloos gedownload op je iPad. Zo heb je altijd de nieuwste features, de meest geavanceerde technologie en de laatste beveiligings­updates.

Voelt vertrouwd, maar tegelijkertijd ook compleet anders.

iPadOS heeft dezelfde basis als iOS. Veel apps en functies werken dan ook identiek. En ook dingen als tikken, swipen, knijpen en zoomen zijn net zo simpel als op je iPhone.

Apps

Meer dan een miljoen manieren om iPad mini te gebruiken.

iPad mini bevat krachtige apps van Apple, zoals Foto’s, Kaarten, Berichten, Mail en Safari. En met meer dan een miljoen iPad-apps in de App Store is er altijd wel een app voor wat je ook wilt doen. Bewerk een video, check je social media, schets een idee of daag je vrienden uit voor een battle.

iCloud

Al je foto's en belangrijke gegevens op al je devices.

In iCloud blijven je foto’s, bestanden en notities veilig bewaard en up-to-date, en zijn ze toegankelijk op al je devices. Van je iPad mini tot je iPhone en Mac. En zelfs een Windows-pc. En met de Bestanden-app kan je al je bestanden - in iCloud Drive en op je iPad mini - op één plek beheren.

Privacy is standaard.

Net als elk ander Apple product is iPad mini ontworpen met het oog op je privacy en veiligheid. Via ‘Log in met Apple’ log je veilig in bij apps en websites met je huidige Apple ID. En met Touch ID (vingerafdrukherkenning) kan je makkelijk en veilig je iPad ontgrendelen of betalen met Apple Pay.

Je gegevens zijn van jou. En alleen van jou.

Ontgrendel je iPad veilig met Touch ID. De verificatie­gegevens worden versleuteld en beschermd op je toestel, en dus niet bewaard op servers van Apple of in iCloud. iPadOS bevat daarnaast features als Slimme tracking­­­preventie in Safari, voor bescherming tegen websites die met je persoonlijke gegevens aan de haal willen gaan.

Toegankelijkheid

Ontworpen voor iedereen.

Technologie is pas echt krachtig als iedereen die kan gebruiken. Daarom heeft iPad mini toegankelijkheids­functies voor mensen die slecht zien of horen of ondersteuning nodig hebben voor bewegen of leren. Zoals een vergrootglas waarmee je de kleine lettertjes beter kunt lezen. Of VoiceOver, die je zegt wat er op het scherm gebeurt. En ook Voice Control, een functie die je je iPad laat bedienen met je stem.

1 jaar gratis Apple TV+

Het beste van de allerbeste tv- en filmmakers.

Apple TV+ is een nieuwe streamingdienst van Apple, waar de allerbeste tv- en filmmakers hun eigen unieke verhalen vertellen. Met exclusieve films en series in uiteen­lopende genres.

Topreeksen en films.

In de Apple TV-app krijg je elke maand nieuwe Apple Originals. De beste verhalen van de allerbeste tv- en filmmakers. Altijd zonder advertenties en on demand. In 4K HDR-kwaliteit en met Dolby Atmos surround sound.

Hoe het werkt.

De Apple TV-app staat standaard op elke iPad, iPhone, iPod touch, Mac en Apple TV. Met een abonnement op Apple TV+ kunnen tot zes gezinsleden hun favoriete series en films downloaden en offline bekijken. Ideaal voor onderweg.

Eén jaar gratis.

Apple TV+ heb je voor slechts €4,99 per maand met een gratis proefperiode van 7 dagen. En bij aankoop van een nieuwe iPad, iPhone, iPod touch, Mac of Apple TV kijk je één jaar lang gratis.

iPad mini accessoires.

Bescherm je iPad mini en bekijk ook extra accessoires zoals de Apple Pencil en AirPods, luidsprekers en nog zoveel meer.


Ruil je oude iPad in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude iPad zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude iPad tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude iPad op onze inruilpagina.


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPad. En we zetten de gegevens over van je oude iPad. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag gratis naar workshops en opleidingen. En als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun iPad bij Pure Lifestyle aankopen.
Apple iPad mini