Decoded Slim Cover iPad mini

Van het premium leer aan de voorkant tot de stevige snap case aan de achterzijde, de automatische aan- en uitfunctie, ingebouwde standaard én plaats voor je Apple Pencil: de Decoded Slim Cover beschermt je iPad mini tot in de puntjes in een stijl die geheel bij ‘m past!

* Verplichte velden

Prijs

€ 59,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Premium leer.

De Slim Cover van Decoded is gemaakt uit het beste, authentieke leer - afkomstig uit Nederland - en is met oog voor detail afgewerkt. De Slim Cover houdt je iPad mini niet alleen slank en dun, maar nog veel belangrijker: hij biedt volledige bescherming voor je iPad mini. Dankzij de Slim Cover van Decoded is je iPad mini niet alleen aan de voorkant bedekt, hij zit ook stevig vastgeklikt in een snap case die je iPad Pro achteraan beschermt. En aan de binnenkant zorgt een fluweelzachte voering voor de ultieme bescherming.

Automatisch aan/uit.

Zodra je de Slim Cover opent, is je iPad mini meteen ingeschakeld. Doe ’m dicht en je iPad Pro dommelt weer in.

iPad standaard.

Door de veelzijdige vouwen in de flap kun je de iPad stabiel en veilig in elke gewenste stand zetten, ideaal voor het bekijken van foto's en films, het maken van presentaties en het vlot typen van teksten.

Perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

De ontwerpers van Decoded besteedden aandacht aan het allerkleinste detail, voor een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit. De Slim Cover ziet er niet alleen goed uit, hij beschermt je iPad ook maximaal - tot in de kleinste hoeken - en houdt hem tegelijk slank, licht en dun.

Verdere kenmerken.

  • Perfecte toegang tot alle toetsen en voorzien van uitsparingen voor de camera, connector, koptelefooningang en luidsprekers van je iPad.
  • Tot op de mm ontworpen voor je iPad mini
  • Uitsparing voorzien voor je Apple Pencil 2

Geschikt voor iPad mini (6e generatie).

Decoded Slim Cover iPad mini