Apple iPad

iPad heeft meer features dan ooit. En meer fun. Hij is handig, geweldig veelzijdig en verrassend betaalbaar. Onmiskenbaar iPad.iPad 9e generatie heeft een prachtig 10,2-inch Retina-display, een krachtige A13 Bionic-chip en een ultragroothoekcamera aan de voorkant met Middelpunt. Daardoor blijf je automatisch midden in beeld. Dat maakt videobellen zoveel natuurlijker en leuker.

iPad is bovendien compatibel met Apple Pencil en Smart Keyboard. Zo krijg je met iPad heel gemakkelijk nog veel meer gedaan. Alles wat je graag doet, gamen, iets moois maken, even bijkletsen of werken. Het kan allemaal met iPad. En alles met het grootste gemak.Dankzij de A13 Bionic-chip werkt alles sneller. Dat merk je meteen als je iemand een berichtje stuurt, online gaat of in meerdere apps tegelijk bezig bent.


De GPU is tot 20% sneller, wat je waanzinnig snelle graphics oplevert. Ideaal als je bijvoorbeeld graag games speelt.

De krachtigere Neural Engine stuurt alle machine learning-functies aan, zoals Livetekst in iPadOS 15.


De A13 Bionic-chip ondersteunt moeiteloos geavanceerde apps zoals Adobe Fresco en Procreate.


De batterij gaat de hele dag mee, dus iPad staat altijd voor je klaar.Met z’n schitterende kleuren en ongelofelijk veel details is het 10,2‑inch Retina‑display perfect om een film te kijken, aan een project te werken of een kunstwerk te maken.


True Tone stemt het display automatisch af op de kleur­temperatuur van de omgeving, zodat het beeld altijd aangenaam voor je ogen is.
Dankzij Middelpunt blijf je automatisch midden in beeld, waardoor videobellen zowel handiger als leuker wordt. En natuurlijker aanvoelt. En je kunt er ook leuke video’s voor social media mee maken.


De Middelpunt-functie en de 12‑MP ultragroothoekcamera aan de voorkant zorgen samen ook voor drastisch beter beeld. Daardoor zien je selfies en groepsfoto’s er mooier uit dan ooit.De 8‑MP groothoekcamera aan de achterkant legt haarscherpe foto’s en video’s vast.De camera aan de achterkant is ook perfect om je onder te dompelen in augmented reality en voor het scannen van documenten.Bestanden downloaden, een film streamen, met iemand samenwerken of content uploaden, het kan vrijwel overal.


Snelle wifi zorgt ervoor dat je thuis, op je werk, op school of waar dan ook online bent.


Met 4G LTE Advanced ben je ook verbonden als er geen wifi in de buurt is.


Apple Pencil voelt aan als een gewone pen, alleen dan met veel meer mogelijkheden.


Even snel iets noteren, een creatief idee uitwerken of een screenshot annoteren, het is allemaal even simpel.


Als je aan je nieuwste roman werkt of een bedrijfsplan opstelt, kun je het dunne en lichte Smart Keyboard aansluiten. Dat is pas aangenaam typen.


Het Smart Keyboard kun je terugvouwen tot een superdunne, lichte cover, zodat je iPad goed beschermd is.


iPadOS is speciaal ontwikkeld voor het grote Multi‑Touch-display en daarom heel makkelijk te gebruiken.

Met iPadOS 15 haal je nog meer uit iPad. Zo kun je makkelijker multitasken, heb je meer mogelijkheden om dingen op te zoeken en te ordenen, en is het maken van aantekeningen verder verbeterd.

iPad bevat standaard allerlei handige apps van Apple, zoals Foto’s, Kaarten, Berichten, Mail en Safari.

Bovendien staan er meer dan een miljoen iPad‑apps in de App Store, dus is er altijd wel een app voor wat je wilt gaan doen. Maak muziek, doe een work-out, lees de krant en je favoriete boeken of stort je in een game-marathon met vrienden.
Net als elk ander Apple product is iPad ontworpen met het oog op jouw privacy en veiligheid. Jij behoudt de volledige controle over je eigen gegevens. Dat geldt ook voor je creditcards en bankkaarten. Die zijn verborgen voor Apple, en Apple bewaart geen transactiegegevens. Apple kan ook de berichten die je met anderen uitwisselt niet lezen.

‘Slimme tracking­­­­preventie’ in de Safari-webbrowser zorgt ervoor dat adverteerders je niet van website naar website kunnen volgen. De personal assistant Siri leert wat jij belangrijk vindt. Maar weet niet wie je bent. Je Apple ID is niet gekoppeld aan Siri, en de audio van je opdrachten wordt standaard volledig op je device verwerkt.
Technologie is pas echt krachtig als iedereen die kan gebruiken. Daarom heeft iPad toegankelijkheids­­­features voor mensen die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van zien, horen, bewegen of het opnemen en verwerken van informatie.

‘Gebarentaal in beeld’ is daar een voorbeeld van. FaceTime kan nu detecteren wanneer een deelnemer gebarentaal gebruikt en deze persoon prominent in beeld zetten tijdens een groeps­gesprek.

Ruil je oude iPad in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude iPad zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je iPad tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde op onze inruilpagina.


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPad. En we zetten de gegevens over van je oude toestel. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag naar workshops en opleidingen. En als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun iPad bij Pure Lifestyle aankopen.


Apple iPad