Vitra Plate tafel

Vitra's elegante Plate tafel van Jasper Morrison verenigt op subtiele wijze esthetische elementen en structurele details in een tijdloos meubelstuk dat zowel vertrouwd als vernieuwend aanvoelt.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 2.870,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Jasper Morrison.

Net als alle ontwerpen die Jasper Morrison ontwikkelde in samenwerking met Vitra, weerspiegelt Plate de vormende principes van zijn “supernormale” designfilosofie. De objecten die het beste werken, doen dat niet omdat ze er mooi of waardevol uitzien, maar omdat ze het essentiële kenmerk hebben dat ze goed zijn in wat ze zijn.

De evenwichtige verhoudingen en het subtiele samenspel van vlakken en krommingen geven de Plate Dining Table een eenvoudige, verfijnde uitstraling die kan worden gecombineerd met een ruime waaier van zowel hedendaagse als klassieke stoelen. De toelopende poten met kwartcirkelvormig profiel en het slanke kader volgen het principe van efficiënt materiaalgebruik: zo veel als nodig, zo weinig mogelijk. Dit geeft de tafel een elegant en sierlijk silhouet. Details zoals de lichtjes naar buiten staande poten of het subtiel overhangende tafelblad doen denken aan archetypische tafels – opnieuw geïnterpreteerd in een moderne vorm. De uitstekende combinatie van esthetische elementen en structurele details zorgt ervoor dat de Plate Dining Table meteen vertrouwd aanvoelt en perfect thuishoort in elk interieur.

Afwerking.

Plate is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, met tafelbladen in massief hout, glas, marmer of mdf.
Het onderstel is verkrijgbaar in een poedercoating (wit, chocolade of grijs).

Afmetingen.

Lengte 180 cm - breedte 90 cm - hoogte 74 cm
Lengte 200 cm - breedte 90 cm - hoogte 74 cm
Lengte 220 cm - breedte 100 cm - hoogte 74 cm
Lengte 240 cm - breedte 100 cm - hoogte 74 cm