Vitra Eames Plastic Chair DSW

De Eames Plastic Side Chair van Vitra is een designklassieker uit de jaren ‘50, ontworpen door Charles & Ray Eames. De stoel heeft een uitstekend zitcomfort en past in elk interieur, modern én landelijk.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 495,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Moderne klassieker.

DSW staat voor Dining Height Side Chair Wood Base. De Vitra DSW-stoel is net als de andere Eames Plastic Chairs in 1950 ontworpen door Charles & Ray Eames. Ze werden voor het eerst gepresenteerd in het kader van de wedstrijd 'Low Cost Furniture Design' van het Museum of Modern Art in New York. De organisch gevormde zitschaal van kunststof werd later met verschillende onderstellen gecombineerd en in miljoenen exemplaren geproduceerd. In de huidige uitvoering van polypropyleen bieden de stoelen nog meer zitcomfort.

Afwerking.

DSW is vekrijgbaar in drie configuraties: zonder bekleding, met een zitkussen of frontaal bekleed. Uiteraard is er een ruimte kuize aan stoffen die je in onze winkel in Ninove kan komen inkijken. Het onderstel van de DSW is verkrijgbaar in esdoorn goud, donker of zwart en essen honingskleur.

Afmetingen.

Hoogte 83 cm - breedte 46,5 cm - diepte 55 cm
Zithoogte 43 cm