Vitra Eames Plastic Chair DSX

De Eames Plastic Side Chair van Vitra is een designklassieker uit de jaren ‘50, ontworpen door Charles & Ray Eames. De DSX-stoel - met een onderstel in chroom of witte of zwarte poederlak - heeft een uitstekend zitcomfort en past in elk interieur, modern én landelijk.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 290,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Moderne klassieker.

De Vitra DSX-stoel is net als de andere Eames Plastic Chairs in 1950 ontworpen door Charles & Ray Eames. Ze werden voor het eerst gepresenteerd in het kader van de wedstrijd 'Low Cost Furniture Design' van het Museum of Modern Art in New York. De organisch gevormde zitschaal van kunststof werd later met verschillende onderstellen gecombineerd en in miljoenen exemplaren geproduceerd. In de huidige uitvoering van polypropyleen bieden de stoelen nog meer zitcomfort.

Afwerking.

DSX is vekrijgbaar in drie configuraties: zonder bekleding, met een zitkussen of frontaal bekleed. Uiteraard is er een ruimte kuize aan stoffen die je in onze winkel in Ninove kan komen inkijken. Het onderstel van de DSX stoel is verkrijgbaar in hoogglans chroom, wit of basic dark gepoedercoat.

Afmetingen.

Hoogte 83 cm - breedte 46,5 cm - diepte 55 cm
Zithoogte 43 cm