Vitra .03

De Vitra .03 ziet er niet alleen strak uit, zijn materiaalkeuze geeft de stoel ook een onovertroffen zitcomfort. De soepele zit- en rugschaal van integraalschuim past zich volledig aan je zithouding aan. Het is de ideale stoel voor wie naast een strak design ook veel belang hecht aan een uitstekend zitcomfort.

* Verplichte velden

Prijs

€ 639,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Maarten Van Severen.

De .03-stoel is in 1998 ontworpen door Maarten Van Severen, de Gentse designer die in 2005 overleed na een langdurige strijd tegen kanker.
Van Severen maakte van de .03 één van de meest strakke stoelen ooit. Less is more was één van de uitgangspunten bij het ontwerp. Maar nog belangrijker was het zitcomfort. En dat merk je pas bij het gebruik van de .03. De soepele zit- en rugschaal van integraalschuim past zich immers volledig aan je zithouding aan, mede dankzij de in de rugleuning opgenomen bladveren. En dat zorgt voor een ongeëvenaard zitcomfort.

Materialen.

De zitschaal is gemaakt in polyurethaanschuim en voorzien van een flexibele rug met geïntegreerde bladveren. De achterpoten zijn van staalbuis terwijl de voorpoten een aluminiumprofiel zijn.

Het onderstel is verkrijgbaar in hoogglans chroom of gepoedercoat zwart of zilver (glad).

Afmetingen.

Hoogte 79 cm - breedte 38 cm - diepte 52,50 cm 
Zithoogte 42 cm

Vitra .03