Sonos Era 300

Met ruimtelijke audio van alle kanten omringt Era 300 je niet alleen, hij plaatst je midden in je muziek. Era 300, tijd voor een compleet nieuw geluidstijdperk!

Feel sound
all aroundEen nieuwe dimensie voor ruimtelijke audio

Het baanbrekende akoestische ontwerp van de Sonos Era 300 speaker projecteert geluid van muur tot muur en van vloer tot plafond. Dankzij zes optimaal gepositioneerde drivers rondom de voorkant, zijkanten en bovenkant om Dolby Atmos Music te ondersteunen, word je ondergedompeld in elke dimensie van het nummer.


Maak van je hele kamer de sweet spot

Waar je ook bent en wat je maar wilt spelen, de luisterervaring is gewoonweg buitengewoon. Speciale golfgeleiders verspreiden het geluid naar links, rechts, naar voren en naar boven om een sensationeel ruimtelijk geluidsveld te creëren dat je overal in je kamer kunt voelen.Een akoestisch en esthetisch meesterwerk

Het unieke design zorgt voor een perfecte balans tussen prestaties en schoonheid, met nauwkeurig gekantelde drivers verpakt in een speaker die mag gezien worden.

Ondersteund door tweeters aan weerszijden vult de middelste tweeter de kamer met verbluffende zang en instrumentatie.

Speel vanaf elke dienst of apparaat

Speel muziek, podcasts, radio, luisterboeken en meer van honderden diensten, waaronder Apple Music, Spotify, Tune In, enz.Wifi

De beste geluidservaring

Stream audio in de hoogste kwaliteit van waar je maar wilt. Zonder onderbrekingen van telefoontjes of notificaties.


Bluetooth

Altijd verbonden

Met één druk op de knop kunnen jij, je familie en je vrienden rechtstreeks vanaf een gekoppeld bluetooth-apparaat streamen.


Lijningang

Ontdek nieuwe luistermogelijkheden

Verbind een platenspeler, computer of andere geluidsbron met een aux-kabel en de Sonos lijningangsadapter.

Surrealistische surround sound

Ervaar sensationeel surroundgeluid door twee speakers te koppelen met Arc of Beam (Gen 2). Aangedreven door Dolby Atmos creëren de laterale en overheadkanalen in elke speaker een allesomvattend geluidsveld.Shop Home cinemasets


Verbazingwekkend makkelijke installatie

Ga van uitpakken naar ongelofelijk geluid in maar een paar minuten. Steek de stekker in het stopcontact, verbind je telefoon of tablet met wifi en open de Sonos-app.Stelt zichzelf voor je af

Met één tik in de Sonos-app analyseert Trueplay tuning-technologie de unieke akoestiek van je ruimte en optimaliseert het de EQ van de speaker. Zo klinkt al je content zoals het bedoeld is.

Sonos Radio

Muziek inbegrepen

Ontdek gratis muziek, originele content en duizenden radiostations van over de hele wereld met Sonos Radio. Je vindt het in de Sonos-app zodra je je systeem hebt geïnstalleerd.


Bedien je systeem op jouw manier

Touchbediening

Intuïtieve touchtoetsen maken snelle bediening mogelijk zonder dat je je scherm hoeft te gebruiken. Tik op of swipe om de muziek te pauzeren, het volume aan te passen, een nummer over te slaan, en je Sonos-speakers te groeperen.


Sonos-app

De Sonos-app combineert al je content en instellingen voor een moeiteloze ervaring. Maak verbinding met al je streamingdiensten, ontdek nieuwe muziek op Sonos Radio en personaliseer je instellingen.


Apple AirPlay 2

Stream geluid rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac, en vraag Siri om het volume te verhogen.Directe bediening

Bedien Sonos rechtstreeks vanaf ondersteunde apps zoals Pandora, Spotify en Tidal.

Amazon Alexa

Gebruik Alexa om je smart home-apparaten te bedienen, je agenda te beheren en nog veel meer.

Verantwoord design

Sonos heeft een commitment met zijn klanten en de planeet. Daarom nemen ze duurzame beslissingen voor een duurzame toekomst.

Gerecycleerde kunststof

Om materialen een tweede leven te geven en afval te minimaliseren, bestaat Era 300 voor 40% uit PCR (post consumer-recycled)-kunststof.


Energiezuinig

Efficiënte software zorgt voor verminderd stroomverbruik als de speaker audio speelt of hij stand-by staat.


Ecologische verpakking

De buiten- en binnenverpakking wordt gemaakt van papier dat is gecertificeerd door de Forest Stewardship Council en is volledig recyclebaar.Til je installatie naar een hoger niveau met accessoires

Optimaliseer de plaatsing van je speakers met een speciale beugel of standaard die ontworpen is om akoestische weerkaatsing te minimaliseren en de stroomkabel elegant te verbergen.


Creëer je eigen sound system.

Mix en match Sonos luidsprekers die passen bij waar en hoe je ook maar wilt luisteren. Combineer identieke speakers voor een rijker stereogeluid, bouw een surround sound-systeem voor je thuisbioscoop en laat je nog meer meeslepen als je Sonos toevoegt aan elke kamer.

Shop
Sonos Era 300