Sonos Five

Five is dé krachtigste Sonos speaker. Hij is gemaakt voor hifi-audio en tilt je luisterbeleving naar een hoger niveau met levendige stereo, heldere bass en spectaculair gedetailleerde vocalen

Geniet van de
sweet spotHiFi & mighty

Nauwkeurig ontworpen en meesterlijk afgesteld: Five vult zelfs je grootste kamer met kristalheldere hoge tonen, getrouwe vocalen en indrukwekkende lage tonen.

Drie speciaal ontworpen woofers geven de laagste frequenties extra power zodat je elke slag van de kickdrum voelt.Stekker erin en spelen

Steek de stekker in het stopcontact, verbind je telefoon of tablet met wifi en open de Sonos-app. Voor je het weet stream je muziek, radio, luisterboeken en meer vanaf al je favoriete diensten.


Maak verbinding met ieder apparaat en elke kamer

Gebruik een aux-kabel om je platenspeler, cd-speler of computer aan te sluiten op de 3,5mm audio-ingang van Five. Stuur geluid heel eenvoudig naar alle Sonos-speakers in huis voor een optimale luisterbeleving in meerdere kamers.


Fantastisch op zichzelf

Als je Five horizontaal plaatst scheidt hij automatisch het linker- en het rechterkanaal voor vol stereogeluid. Plaats je hem verticaal op een van de zijkanten, dan schakelt de digitale verwerking over naar mono. De touchbediening past zich slim aan de horizontale of verticale plaatsing aan.Onverslaanbaar als paar

Geniet nog meer met een stereopaar. Plaats beide speakers verticaal voor een ongekend intense luisterbeleving of horizontaal voor een ongelofelijk breed geluidsveld.

Perfect afgestemd op de kamer

Met één tik in de Sonos-app analyseert Trueplay tuning-technologie de unieke akoestiek van je ruimte en optimaliseert het de EQ van de speaker. Zo klinkt al je content zoals het bedoeld is.

Fantastisch draadloos

Stream lossless audio in hoge resolutie van waar dan ook in huis via wifi. Luister anders dan met Bluetooth zonder onderbrekingen door telefoongesprekken of het wegvallen van geluid door een beperkt bereik.


Sonos Radio

Muziek inbegrepen

Ontdek gratis muziek, originele content en duizenden radiostations van over de hele wereld met Sonos Radio. Je vindt het in de Sonos-app zodra je je systeem hebt geïnstalleerd.


Bedien je geluidssysteem
op jouw manier

Touchbediening

Intuïtieve touchtoetsen maken snelle bediening mogelijk zonder dat je je scherm hoeft te gebruiken. Tik op of swipe om de muziek te pauzeren, het volume aan te passen, een nummer over te slaan, en je Sonos-speakers te groeperen.


Apple AirPlay 2

Stream geluid rechtstreeks vanaf je iPhone, iPad of Mac, en vraag Siri om het volume te verhogen.


Directe bediening

Bedien Sonos rechtstreeks vanaf ondersteunde apps zoals Pandora, Spotify en Tidal.

Sonos-app

De Sonos-app combineert al je content en instellingen voor een moeiteloze ervaring. Maak verbinding met al je streamingdiensten, ontdek nieuwe muziek op Sonos Radio en personaliseer je instellingen.


Creëer je eigen sound system.

Mix en match Sonos luidsprekers die passen bij waar en hoe je ook maar wilt luisteren. Combineer identieke speakers voor een rijker stereogeluid, bouw een surround sound-systeem voor je thuisbioscoop en laat je nog meer meeslepen als je Sonos toevoegt aan elke kamer.

Shop
Sonos Five