Sonos Beam

Sonos Beam is een supercompacte soundbar én een smart speaker die je kamer vult met een adembenemend bioscoopgeluid. Met Sonos Beam beleef je films, series, tv-programma's, sportwedstrijden, live concerten en games nog intenser. En Beam streamt ook nog eens draadloos al je favoriete muziek, internetradiozenders en online muziekdiensten zoals Apple Music en Spotify. En hij heeft tal van nieuwe functies, zoals AirPlay 2, spraakversterking voor heldere dialogen en stembediening.Premium geluid.

Sonos Beam blaast je omver, zowel met zijn geluid als zijn functies. Met Beam geniet je maximaal van je favoriete tv-programma's, films, tv-series, concerten, streaming muziekdiensten zoals Apple Music en Spotify en via AirPlay 2 van Apple ook van je eigen muziek op je iPhone, iPad of Mac. Beams ultieme sound is te danken aan vier full-range woofers en een tweeter die de hoge en lage frequenties perfect in balans houden.

Spraakversterking.

Veel tv-toestellen scoren goed in beeld, maar hun geluidskwaliteit laat dikwijls te wensen over. En veel soundbars maken dat geluid beter - zeker voor speciale effecten in films en games - maar schieten tekort voor dialogen in tv-shows, nieuwsuitzendingen en series. Sonos heeft daarom spraakversterking ingebouwd in Beam. Zo geniet je van heldere dialogen én mis je geen woord meer.

Levensecht.

Vier full-range woofers garanderen de getrouwe weergave van stemmen op de middenfrequenties, plus een diepe, rijke bass. En de tweeter zorgt voor heldere en duidelijke dialogen.

Warm geluid.

Drie passieve radiatoren zorgen voor luchtverplaatsing binnenin de compacte Sonos Beam en geven de bass een warme sound.

Personaliseerbaar.

Dankzij instelbare bass en treble kan je Beams sound helemaal naar wens finetunen. Per kamer of juist in meerdere kamers tegelijk.

Plaats op meubilair of bevestig aan de muur.

Plaats Beam op je tv-meubel of bevestig hem veilig en wel op de muur met een speciaal ontworpen muurbeugel (afzonderlijk verkrijgbaar).

Kleine tot middelgrote kamers.

Beams compacte, veelzijdige ontwerp past perfect in kamers waar beperkte ruimte is.

Groeit met je mee.

Beam maakt onderdeel uit van het Sonos sound system, dus je voegt eenvoudig meer speakers toe om elke kamer te vullen met geluid.

Nachtmodus.

Kijk 's avonds laat gewoon tv zonder het hele huis wakker te maken. Gebruik de Nachtmodus. Het volume is lager, zachte geluiden klinken duidelijker en harde geluiden worden automatisch gereduceerd.

Speel alles af.

Tv. Films. Muziek. Radio. AirPlay. Podcasts. Games. Audioboeken. En meer dan 50 online muziekdiensten, waaronder Apple Music, Spotify en Deezer. En Beam werkt ook met digitale ontvangers. Apple TV. Spelcomputers. Satellietontvangers. Blu-ray spelers. Eenmaal aangesloten op je tv, zorgt Beam voor de rest.

Eenvoudig te installeren.

Steek de stekker van Beam in het stopcontact en sluit hem aan op je tv met de HDMI-kabel of de meegeleverde optische-audio-adapter. Koppel je tv-afstandsbediening eenvoudig met de Beam soundbar.

Bedien 'm zoals je wil.

Bedien Beam met de Sonos-app, AirPlay, de app van je favoriete muziekservice, en in de toekomst ook met je stem. En uiteraard kan je Beam ook rechtstreeks op het toestel bedienen. Sonos Beam heeft een handige touchbediening om het volume te regelen, het vorige of volgende nummer te selecteren, muziek af te spelen of te pauzeren, of om de microfoon uit te schakelen. Led-indicatoren geven de status, mute-stand, en gesproken feedback aan.

Slimme speaker. Begrijpt wat je zegt.

Sonos Beam is helemaal klaar voor een toekomst met stembediening. Beam heeft vijf microfoons die samen zorgen voor echo-onderdrukking via meerdere kanalen, zodat je virtuele assistent elke opdracht zal kunnen horen. Via AirPlay 2 - de technologie van Apple waarmee je draadloos muziek streamt van je iPhone, iPad en Mac naar je Sonos speaker - kan je in de toekomst via Siri je Sonos Beam bedienen. Sonos ondersteunt ook Alexa en binnenkort eveneens Google Assistant.

Luister overal naar dezelfde muziek. Of niet.

Of je nu start met één Sonos luidspreker of direct meerdere speakers aanschaft: met Sonos kan je je hele huis van muziek voorzien. Sonos is immers dé referentie in multiroom speakers. Je kan in elke kamer gelijktijdig naar dezelfde muziek luisteren - draadloos, via wifi - of je kan ook in elke kamer naar iets anders luisteren. Naar internetradio - Radio 1, Radio 2, Klara, StuBru, MNM, QMusic, Joe FM en eindeloos veel andere zenders - in de keuken of naar online muziekdiensten zoals Apple Music of Spotify in je badkamer of bureau. Geniet van een film in de woonkamer of van games en hun speciale effecten in de ontspanningsruimte. Je Sonos speaker klinkt steeds beter via regelmatige software-updates.


Voeg surround-sound toe zonder kabels.

Creëer je eigen home-cinemasysteem door Sonos Beam draadloos te verbinden met een set achterspeakers - zoals de Sonos One of Sonos PLAY:5 - en de Sonos Sub. De Sonos One luidspreker is de kleinste Sonos speaker. Hij is supercompact - klein genoeg voor je boekenplank en aanrecht - en klinkt groot én krachtig. Sonos One is net als de Sonos Beam een smart speaker, helemaal klaar voor een toekomst met stembediening. Wil je een nog voller geluid voor een grotere ruimte? Dan is er de Sonos PLAY:5. Combineer twee toestellen met een Sonos Beam en de Sonos Sub bassmodule voor een ultieme surround-sound. Sonos luidsprekers met elkaar verbinden is kinderspel: de luidsprekers vinden elkaar via wifi en brengen alle kamers en iedereen samen.


Hoe verschilt Sonos Beam van Sonos Playbar en Playbase?

Sonos Beam is een compacte speaker die bijna overal past. Beam is geoptimaliseerd voor kleine tot middelgrote kamers, terwijl de Sonos Playbar en Playbase grotere ruimtes kunnen vullen. Playbar en Playbase hebben meer speakers, en geven dus een luider en breder geluid met meer bass. Beam heeft 5 versterkers, Playbar heeft er 9 en PlayBase 10. Beam en Playbar zijn geschikt voor muurbevestiging, Playbase zet je op een meubel onder je tv. Beam kan worden aangesloten via HDMI en is klaar voor de toekomst met ingebouwde stembediening, terwijl Playbar en Playbase via een optische kabel worden aangesloten. Zowel Beam als Playbase zijn geschikt voor AirPlay 2 van Apple.