Sonos Ray

De alles-in-één soundbar voor iedereen.

Upgrade je tv, muziek en games met deze indrukwekkend compacte en gebruiksvriendelijke soundbar. Ervaar perfect uitgebalanceerd geluid, heldere dialogen en een stevige bass.

Blockbuster
soundGeluid dat je meesleept

Ervaar helderder, krachtiger geluid dan een kleine standalone soundbar ooit wist te produceren.Het gaat allemaal om balans

Geniet van uitstekend stereogeluid met Ray. De speciaal ontworpen akoestiek harmoniseert nauwkeurig de hoge en middenfrequenties, terwijl anti-vervormingstechnologie perfect gewogen bass produceert.


Kraakheldere dialogen

Mis geen woord. Ray is gefinetuned door prijswinnende geluidsengineers uit de filmwereld en zorgt ervoor dat je het verhaal altijd kunt volgen.


Meer spanning, meer drama

Krijg het gevoel dat je er middenin zit. Gesplitste golfgeleiders projecteren het geluid van muur tot muur en de geavanceerde processor positioneert geluidselementen nauwkeurig in de kamer.Perfect afgestemd op de kamer

Sonos Trueplay gebruikt de microfoons van je iPhone of iPad om de unieke akoestiek van je ruimte te analyseren en de EQ van de speaker te optimaliseren. Zo klinkt al je content zoals het bedoeld is en bereikt het je oren op precies het juiste moment.


Past perfect

Of je hem nu op je meubel zet of hem aan de muur monteert: de naar voren gerichte speakers minimaliseren interferentie van nabijgelegen oppervlakken. Zelfs als je hem in je tv-meubel plaatst.


Ontworpen om niet op te vallen

Het compacte design gaat op in je ruimte en trekt de aandacht niet weg van je scherm of interieur.


Makkelijke installatie

Van unboxing naar ongelofelijk geluid in een paar minuten. Steek de stekker in het stopcontact, sluit Ray aan op de optische poort van je tv en open de Sonos-app. De app doet het meeste werk voor je.


Werkt met je tv

Sluit Ray aan op vrijwel elke tv en gebruik je huidige afstandsbediening om het geluid te regelen. Maak verbinding met je pc voor een next-level gaming set-up.

Tv of pc moeten een optische uitgang hebben. Compatibel met een infrarood-afstandsbediening.


Stream je favorieten vanaf je favorieten

Als de tv is uitgeschakeld kun je muziek, radio, podcasts en luisterboeken vanaf al je diensten afspelen via wifi met de Sonos-app, Apple AirPlay 2 of Spotify Connect.Personaliseer je home cinema-beleving met de Sonos-app

Schakel Spraakversterking in om dialogen nog duidelijker te laten klinken als personages fluisteren of de muziek aanzwelt. Zet Nachtmodus aan om de intensiteit van harde geluidseffecten te beperken als je niemand in huis wilt storen.
Luister hier, daar en overal

Speel af op jouw manier met speakers in elke kamer. Geniet van tv in de woonkamer terwijl je muziek streamt in de slaapkamer, of groepeer je systeem zodat je overal in huis kunt luisteren.Draadloos

Geniet van een nog meeslependere ervaring door naast de soundbar - voor een indrukwekkende helderheid - ook een subwoofer - voor een krachtige bass - en een paar achterspeakers - voor surround-sound - toe te voegen. Sonos-producten maken snel, makkelijk en draadloos verbinding.


Creëer je eigen sound system.

Mix en match Sonos luidsprekers die passen bij waar en hoe je ook maar wilt luisteren. Combineer identieke speakers voor een rijker stereogeluid, bouw een surround sound-systeem voor je thuisbioscoop en laat je nog meer meeslepen als je Sonos toevoegt aan elke kamer.

Shop
Sonos Ray