Sonos Ray

De alles-in-één soundbar voor iedereen.

Ervaar perfect uitgebalanceerd geluid, heldere dialogen, stevige bass en makkelijke bediening met de afstandsbediening van je tv, de Sonos-app, Apple AirPlay 2 en meer.

* Verplichte velden

Prijs

€ 299,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

De beste in zijn klasse.

Ervaar het verbluffend heldere en volle geluid van een kleine standalone soundbar die is uitgerust met twee hoogwaardige tweeters, een paar zorgvuldig ontworpen woofers en innovatieve technologie die vervorming tegengaat.

Kristalheldere dialogen zodat je het verhaal altijd kunt volgen.

Mis nooit meer een woord dankzij de tuning door toonaangevende geluidsengineers uit de filmwereld en de Trueplay-software die het geluid aanpast aan de unieke akoestiek van jouw ruimte. Zet Spraakversterking aan in de Sonos-app om dialogen nog duidelijker te laten klinken.

Vooruitstrevend design dat perfect past.

Zet de soundbar in je tv-meubel of bevestig hem aan de muur Alle akoestische componenten zijn naar voren gericht om de interferentie door oppervlakken in de buurt te minimaliseren.

Probleemloze installatie.

Je hebt maar twee kabels en een paar minuten nodig om alles te installeren, en de naar voren gerichte akoestiek maakt Ray ideaal voor een omsloten ruimte zoals een plank in je tv-meubel. Creëer het Sonos-systeem van je dromen en voeg wanneer je wilt speakers toe voor surround sound en het luisteren in meerdere kamers.

Werkt met je tv.

Sluit Ray aan op vrijwel elke tv met optische uitgang, en gebruik je huidige afstandsbediening om het geluid te regelen.

Geweldige kwaliteit, ook als het stiller moet.

Zet Nachtgeluid aan in de Sonos-app in om de intensiteit van luide effecten te verminderen en de dialoog helder te houden zodat je niemand in huis stoort.

Flexibiliteit om je systeem uit te breiden.

Voeg speakers toe wanneer je maar wilt. Laat je nog meer meeslepen met een subwoofer en achterste surroundspeakers, en plaats speakers overal in huis als je in meerdere kamers wilt luisteren.

Stream muziek.

Als de tv is uitgeschakeld, kun je via wifi muziek, podcasts, radio en luisterboeken vanaf al je favoriete diensten streamen met de Sonos-app, Apple AirPlay 2, Apple Music, Spotify Connect en meer.

Specificaties:

  • Versterkers: alle vier D-klasse digitale versterkers zijn afgestemd op de akoestische architectuur van de soundbar.
  • Tweeters: twee tweeters voor een kristalheldere weergave van hoge frequenties.
  • Midwoofers: twee zeer efficiënte midwoofers zorgen voor de getrouwe weergave van middenfrequenties en een robuuste bass.
  • Bass reflex-systeem: gepatenteerd poortontwerp met lage snelheid beperkt vervorming tot een minimum en laat lage frequenties voller klinken.

Inhoud van de verpakking:

  • Sonos Ray
  • Stroomkabel (lengte 200 cm)
  • Optische kabel (lengte 150 cm)
  • Snelstartgids
  • Garantiekaart

Afmetingen.

Lengte 55,9 cm - hoogte 7,1 cm - diepte 9,5 cm