L:A Bruket bodylotion citroengras

Activerende bodylotion van L:A Bruket - bekend om z'n biologische verzorgingsproducten - voor een normale tot droge huid. De essentiële olie van citroengras en rozemarijn voorkomt uitdroging en zorgt voor een stimulerend effect dat de huid activeert.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Bodylotion 158 citroengras 240 ml
€ 37,00

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overzicht

Eigenschappen

158. Activeert de huid en voorkomt uitdroging. 

Activerende bodylotion op basis van essentiële olie van citroengras en rozemarijn. Voorkomt uitdroging en activeert de huid. De toevoeging van essentiële olie van kokosnoot heeft een kalmerend en helend effect op een droge en geïrriteerde huid. 

Citroengras.

Essentiële olie van citroengras werd in de negentiende eeuw voor het eerst gebruikt tegen insectenbeten. Het is bovendien één van de meest gebruikte oliën in aromatherapie omwille van zijn relaxerend effect. Citroengras stimuleert en activeert vermoeide huid, opent poriën en helpt tegen acné.

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en alle producten behouden de natuurlijke kenmerken van hun ingrediënten. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Test ze uit bij Pure Lifestyle.

Kom de producten van L:A Bruket vrijblijvend uittesten bij Pure Lifestyle in onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove.

Inhoud.

240 ml

L:A Bruket bodylotion 158 citroengras