L:A Bruket bodylotion salie rozemarijn lavendel

Bodylotion van het Zweedse merk L:A Bruket, gespecialiseerd in 100% organische lichaamsverzorging. Bevat essentiële oliën van salie, rozemarijn en lavendel die de huid zachter maken en in balans brengen. Voor een normale tot droge huid.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Bodylotion 124 salie rozemarijn lavendel
€ 37,00

Overzicht

Eigenschappen

124. Verzacht en brengt de huid in balans.

De basisingrediënten in deze bodylotion (essentiële oliën van salie, rozemarijn en lavendel) zijn aangevuld met extracten van kokosnoot. Die beschermt de huid tegen barre weersomstandigheden en heeft een kalmerend en helend effect op een droge en geïrriteerde huid. De bodylotion verzacht de huid en brengt ze in balans. 

Rozemarijn, salie & lavendel.

Essentiële oliën van rozemarijn en salie worden vaak gebruikt voor hun zuiverend en vitaliserend effect. Ze ontsmetten, stimuleren de bloedcirculatie en zijn antibacterieel. Lavendel is zacht en werkt kalmerend.

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Test ze uit bij Pure Lifestyle.

Kom de producten van L:A Bruket vrijblijvend uittesten bij Pure Lifestyle in onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove.

Inhoud.

240 ml

L:A Bruket bodylotion 124 salie rozemarijn lavendel