L:A Bruket bodylotion laurierblad

Herstellende bodylotion van het Zweedse merk L:A Bruket. Bevat essentiële oliën van laurierblad, die de huid activeren en stimuleren. En dat maakt deze bodylotion bijzonder geschikt voor een vette huid. Gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
bodylotion 127 laurierblad 250 ml
€ 37,00

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Overzicht

Eigenschappen

127. Laurierblad.

Laurierblad wordt in de aromatherapie traditioneel gebruikt om de concentratie te verhogen en de creativiteit te stimuleren. Essentiële olie van laurierblad heeft een reinigende werking, remt de bacteriegroei af en werkt kalmerend. Deze bodylotion bevat verder extracten van kokosnootolie, cacaoboter en shea boter. Deze ingrediënten beschermen de huid tegen warre weersomstandigheden, hydrateren de huid en hebben een kalmerend en genezend effect op een geïrriteerde huid.

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Afmetingen

Inhoud 250 ml

L:A Bruket bodylotion 127 laurierblad