L:A Bruket vloeibare zeep citroengras

Hydraterende vloeibare zeep van het Zweedse merk L:A Bruket, voor de handen en het hele lichaam. Etherische oliemix van citroengras en rozemarijn stimuleert en activeert de huid. Gemaakt met 100% biologische en natuurlijke ingrediënten.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
069 citroengras 240 ml
€ 27,00
069 citroengras 450 ml
€ 32,00

Overzicht

Eigenschappen

069. Activerend en stimulerend.

Hydraterende vloeibare hand- en lichaamszeep met een stimulerende en anti-bacteriële werking. 

Citroengras.

Essentiële olie van citroengras werd in de negentiende eeuw voor het eerst gebruikt tegen insectenbeten. Het is bovendien één van de meest gebruikte oliën in aromatherapie omwille van zijn relaxerend effect. Citroengras stimuleert en activeert vermoeide huid, opent poriën en helpt tegen acné.

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en alle producten behouden de natuurlijke kenmerken van hun ingrediënten. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Inhoud.

Inhoud 240 of 450 ml

L:A Bruket 069 vloeibare zeep citroengras