L:A Bruket lichaamsolie

salie rozemarijn lavendel

Hydraterende huidverzorgingsolie van L:A Bruket, een Zweeds merk en pioneer in 100% biologische lichaamsverzorging. De olie - op basis van essentiële olie van salie, rozemarijn en lavendel - is geschikt voor een normale tot droge huid.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Lichaamsolie 046 salie rozemarijn lavendel
€ 18,00

Overzicht

Eigenschappen

046. Beschermt en verzacht de huid.

Deze lichaamsolie verzacht en beschermt je huid. Essentiële oliën van rozemarijn en salie worden vaak gebruikt voor hun zuiverend en vitaliserend effect. Ze ontsmetten, stimuleren de bloedcirculatie en zijn antibacterieel. Lavendel is zacht en werkt kalmerend.

Lichaamsverzorging, massage, relax.

Deze lichaamsolie is veelzijdig in gebruik: ze is geschikt voor een volledige lichaamsverzorging en kan ook gebruikt worden als massageolie. Voeg enkele druppels toe aan het badwater om heerlijk te relaxen terwijl de olie je huid tegelijk ook gezonder maakt.

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en alle producten behouden de natuurlijke kenmerken van hun ingrediënten. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Test ze uit bij Pure Lifestyle.

Kom de producten van L:A Bruket vrijblijvend uittesten bij Pure Lifestyle in onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove.

Inhoud.

120 ml