Apple Watch Ultra 2

met Trail-loop

De meest robuuste en veelzijdige Apple Watch verlegt de grenzen nog verder. Met de gloednieuwe S9 SiP. Een magische nieuwe manier om je Apple Watch te bedienen zonder het scherm aan te raken. Het helderste Apple display ooit. En je kunt nu ook kiezen voor CO₂‑neutrale combinaties van kast en bandje.

Design

Nieuwe kern.
Meer pit.


Ziet er sterk uit.
En is dat ook.


Apple Watch Ultra 2 is ontworpen voor topprestaties. De kast van titanium is licht, robuust, roest­bestendig en steekt iets boven het saffierglas uit om het te beschermen tegen stoten van opzij.

49‑mm kast van titanium
Robuust, licht en roestvrij.


Waterbestendig tot 100 m diep
Stofbestendig conform IP6X
Conform militaire norm MIL‑STD 810


Helderheid van maar liefst 3000 nits, het helderste Apple Watch-display ooit.


Het grootste en helderste Apple Watch-display ooit. Het always‑on Retina‑display draait op de gloednieuwe S9 SiP en heeft een piek­helderheid van 3000 nits, zodat het nog beter leesbaar is bij fel zonlicht. Bij weinig licht dimt het display naar 1 nit. Het grote display biedt alle ruimte om zelf je scherm ideaal in te delen voor de meeste activiteiten. En er is een nieuwe wijzerplaat die langs de buitenste randen allerlei dynamische informatie laat zien, zoals de hoogte, diepte of het aantal seconden.

Nachtmodus. Het always‑on Retina‑display van Apple Watch Ultra 2 schakelt automatisch over op Nachtmodus als het donker is.Klaar voor actie. Met de instelbare actieknop kun je direct een functie naar keuze activeren. Bijvoorbeeld een work‑out starten, je locatie markeren of een duiksessie beginnen. Hou 'm ingedrukt om de Sirene te laten afgaan. Die slaat alarm met een geluid van 86 decibel en is hoorbaar tot wel 180 meter ver.

Alles valt op z’n plek. Apple Watch Ultra 2 is extreem veelzijdig, met een schat aan onmisbare features samengebald in een verrassend compact ontwerp.


Energie voor dagen. Of je nu volop aan het hiken bent, de laatste meters van een triatlon aflegt, of naar een koraalrif duikt: het laatste waar je je zorgen over wilt maken is een bijna lege batterij. Met een langere batterijduur dan ooit kun je verder gaan dan ooit. En hou je nog batterij over ook.

Tot
36 uur

bij normaal gebruik

Tot
72 uur

bij normaal gebruik met instellingen voor energie­besparing

Tot
17 uur

bij gebruik tijdens work‑outs in de energie­besparings­modusLopen, rennen, duiken.
Voor alles is er een bandje.
Het ontwerpen van het ultieme sporthorloge dat past bij verschillende typen sporters, vroeg om een unieke aanpak. Daarom ontwikkelde Apple speciale bandjes voor outdoor, duursport en watersport. Stuk voor stuk met net zoveel aandacht en precisie gemaakt als de Watch zelf.


Alpine-bandje. Voor outdooravonturiers.

Licht, stevig en gemaakt van twee lagen textiel die naadloos en zonder stiksels met elkaar zijn verweven. De roestbestendige titanium G‑haaksluiting die je moeiteloos door de verstevigde lussen haalt, zorgt dat het bandje stevig om je pols blijft zitten. Het Alpine-bandje bevat gerecycleerd garen en is CO₂‑neutraal.
Trail-bandje. Voor duursporters.

Extreem comfortabel. Dun, licht en flexibel. Snel en makkelijk te verstellen tijdens work‑outs. Het materiaal rekt mee, dus je kunt het bandje stevig aantrekken voor een optimale pasvorm. Het Trail-bandje is gemaakt met gerecycleerd materiaal en is CO₂‑neutraal.
Ocean-bandje. Voor watersport.

Dit bandje van hoogwaardig elastomeer is flexibel en rekbaar. De roestbestendige titanium gesp en het verstelbare oog houden het ook tijdens watersporten met hoge snelheden stevig op z’n plek.
Alles wat
Apple Watch
geweldig maakt.

Met alle features die je nodig hebt om gezond, veilig en verbonden te blijven is deze grens­verleggende Watch ook ideaal voor dagelijks gebruik.


Waakt over je welzijn en gezondheid.

Sterke features voor je gezondheid.


ECG
Met de elektrische hartslag­sensor kan de Ecg-app je hartslag en -ritme meten. En aangeven of er tekenen zijn van atriumfibrilleren, een vorm van onregelmatige hartslag.

Meldingen over de gezondheid van je hart.
Krijg een waarschuwing bij een ongebruikelijk hoge of lage hartslag of een onregelmatig hartritme.

Slaap bijhouden
Krijg inzicht in je slaappatroon. Zie hoelang je kernslaap, remslaap of diepe slaap heeft geduurd. En of je wakker bent geweest.

Saturatie
Meet het zuurstofgehalte in je bloed, een goede maatstaf voor je gezondheid.

Temperatuurregistratie
Een innovatieve temperatuur­sensor geeft vrouwen meer inzicht in hun gezondheid en cyclus. De sensor meet schommelingen in je temperatuur gedurende de nacht, die je later kunt bekijken in de Gezondheid‑app.


Hulp bij noodsituaties.

Vernieuwende
veiligheid­sfeatures.


Ongelukdetectie
Geavanceerde sensoren en een machine­learning-algoritme kunnen een ernstig auto-ongeluk registreren en automatisch de hulpdiensten inschakelen. Apple Watch Ultra 2 geeft je locatie door aan de hulpverleners en brengt ook je SOS-contact­personen op de hoogte.

Valdetectie
Of je nu thuis bent of buiten op avontuur: als je Watch detecteert dat je gevallen bent en je niet meer reageert, worden automatisch de hulp­diensten gebeld.

SOS-noodmelding
Hou de knop aan de zijkant ingedrukt om snel de hulp­diensten te waarschuwen en je locatie met ze te delen. Je SOS‑contact­personen worden een tijdlang automatisch op de hoogte gebracht wanneer je locatie verandert.


Blijf verbonden met mobiele netwerken.


Bel en verstuur berichten
Iedere Apple Watch Ultra 2 kan verbinding maken met een mobiel netwerk. Met een abonnement blijf je vrijwel overal verbonden. Zelfs als je iPhone niet in de buurt is.

Muziek
Stream je favoriete muziek, podcasts en audioboeken. Vanuit de fitness of vanaf een besneeuwde bergtop.

Kaarten
Bij elke nieuwe route­aanwijzing voel je een tikje, zodat je weet waar je naartoe moet zonder op je Watch te kijken.

Apple Pay
Betaal in een handomdraai met Apple Pay. En gebruik Wallet als je huis­sleutel, auto­sleutel of instap­kaart.20

Nauwkeurig zoeken
Een Ultra Wideband-chip van de tweede generatie maakt ‘Nauwkeurig zoeken’ mogelijk voor iPhone. Je krijgt voelbare feedback zodat je weet hoe ver je iPhone bij je vandaan is en in welke richting je moet zoeken.

App Store
In de App Store voor Apple Watch vind je apps voor bijna elke sport of activiteit. Download apps direct op je Watch, zonder dat je je iPhone erbij hoeft te pakken.
Trade In.

Ruil je oude toestel in
voor korting op een nieuw.

Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.Flexibele financieringsopties.

Van leasing voor bedrijven
tot verkoop op afbetaling
met maandelijkse aflossingen
voor particulieren.Voor bedrijven.

Een iPhone, Apple Watch, Mac of iPad voor de prijs van een koffie per dag. Apple Financial Services houdt technologie in je onderneming betaalbaar en altijd up-to-date.


Meer info
Voor particulieren.

Let op, geld lenen kost ook geld.


Verkoop op afbetaling. Betaal je aankopen terug via maandelijkse aflossingen.


Meer info


Waarom Pure Lifestyle?

We maken van service een punt.

Pure Lifestyle is dé Apple expert in Ninove. Dankzij ons Apple-team ben je altijd zéker van een perfecte service. We maken je nieuwe toestel gebruiksklaar en zetten ook je gegevens over. Helemaal gratis. En als je je toestel bij ons aankoopt, zal je ook nooit zonder vallen. Bij een eventuele herstelling zorgen we tijdelijk voor een gratis vervangtoestel.Apple Watch Ultra 2 Trail-bandje