Apple AirPods Pro (2e gen.) met MagSafe-oplaadcase (USB‑C)

Tot 2x meer actieve ruisonderdrukking. Transparantiemodus waarmee je hoort wat er om je heen gebeurt. De gloednieuwe feature 'Adaptieve audio' stemt de ruisonderdrukking slim af op je omgeving. Ruimtelijke audio heeft een persoonlijk tintje gekregen. En na één keer opladen gaan de batterijen 6 uur lang mee.


Zo klinkt
vernieuwing.


Audioprestaties

H2. Grootser
en meeslepender.De nieuwe, door Apple ontworpen H2‑chip is het brein achter het geavanceerde geluid van AirPods Pro. Deze chip stuurt onder meer de speciaal ontwikkelde speakerdriver en versterker aan, waardoor je heldere hoge tonen en een vol, diep basgeluid hoort. Waar je ook naar luistert, het komt allemaal nog beter tot z’n recht.De H2‑chip heeft een nog groter takenpakket dan de vorige chip. Met behulp van computationele algoritmes wordt ruisonderdrukking nog slimmer, kun jij genieten van een subliem 3D‑geluid en gaat de batterij zo lang mogelijk mee. En dat allemaal tegelijkertijd.
De chip maakt gebruik van krachtige nieuwe aanpassings­algoritmes om het geluid sneller te kunnen verwerken en te finetunen precies op het moment dat je het hoort. Elk detail wordt hierbij afgestemd op de vorm van je oor, zodat je volledig wordt ondergedompeld in geluid van nog hogere kwaliteit.


De vernieuwde microfoon aan de binnenkant maakt gebruik van stemverbeterings­algoritmes om je stem beter te herkennen en ook beter door te geven. Daardoor klink je natuurlijker als je met iemand belt of in een videogesprek zit.

De speciaal ontwikkelde speakerdriver en versterker zorgen er samen met de H2‑chip voor dat er minder vervorming optreedt. Daardoor klinken de lage tonen voller en de hoge tonen helderder, ongeacht het volume.

Ruisonderdrukking

Luister naar de stilte.


Met de AirPods Pro met H2‑chip kun je in alle rust luisteren. De ruisonderdrukking is met bijna een factor twee toegenomen ten opzichte van de vorige generatie. Jij bepaalt wat je hoort — en wat niet — waardoor je helemaal kunt opgaan in muziek en podcasts.

Tot 2x

zoveel actieve
ruisonderdrukking.


Mede dankzij de nieuwe speakerdriver en verbeterde akoestische algoritmes kan de actieve ruisonderdrukking ongewenste geluiden beter filteren, zodat je ongestoord kunt luisteren. Ideaal als je met het openbaar vervoer reist en wanneer je je echt even moet concentreren.


De microfoons voor ruis­onderdrukking en de ventilatie-opening aan de achterkant zijn zo gepositioneerd dat ze het binnenkomende geluid supersnel detecteren. Daardoor is er voldoende tijd om ruis te blokkeren voordat die je oor bereikt.
Er zitten vier paar siliconen oortips bij, waaronder de nieuwe maat XS. Hierdoor zijn ze voor nog meer verschillende soorten oren geschikt. De oortips sluiten je gehoorgang helemaal af, zodat het geluid niet kan ontsnappen en je AirPods Pro goed in je oor blijven zitten.Reduceert geluid
48.000

keer per seconde.


Dankzij de kracht van de H2‑chip geeft de adaptieve transparantie harde geluiden zoals het geluid van een sirene of drilboor een stuk zachter door. Je hoort dus op een comfortabele manier wat er om je heen gebeurt.


Nog meer je
eigen touch.Met de touch-bediening regel je alle afspeelfuncties op de steel. Als je het volume wilt aanpassen, swipe je omhoog of omlaag. Wil je je muziek afspelen of pauzeren of een telefoontje aannemen of beëindigen, dan druk je één keer op het touch-vlak. En wil je switchen tussen de actieve ruisonderdrukking en de adaptieve transparantie, dan houd je het touch-vlak ingedrukt.

Gepersonaliseerd luisteren.

Geluid. Afgestemd
op jou.AirPods Pro kan het geluid dat je hoort een bijzonder persoonlijk tintje geven. Persoonlijke ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking werkt met al je devices, zodat je het geluid nog intenser overal om je heen hoort. En de adaptieve EQ past de weergave aan de vorm van je oor aan, dus je hoort elke frequentie zoals die bedoeld is.

Dynamische hoofdtracking werkt ook voor groepsgesprekken in FaceTime, zodat je tijdens zo’n gesprek 3D‑geluid hoort. Als je het thuisfront of je vrienden spreekt, klinkt het dus alsof jullie in dezelfde ruimte zitten.Adaptieve EQ stemt de muziek in real time af op je oren en baseert zich daarbij op de pasvorm van AirPods Pro. De microfoons aan de binnenkant meten wat je hoort en passen de lage en hoge frequenties van de muziek aan. Naar welk nummer je ook luistert, je hoort altijd alle details.

Case en batterijduur

Pure
powerplay.De nieuwe MagSafe-oplaad­case zit boordevol handige features voor onderweg. Het design is verder verbeterd, zodat je de case makkelijker terugvindt en bij de hand houdt. En dankzij de verlengde batterijduur kun je langer luisteren, kijken en praten voordat je de case opnieuw moet opladen. Een case met meer mogelijk­heden ga je niet vinden.Tot
6 uur

luisteren met
actieve ruisonderdrukking
ingeschakeld.


Tot
30 uur

luisteren met
actieve ruisonderdrukking
ingeschakeld en tussentijds
opladen in de case.


Voor het opladen van de MagSafe-oplaad­case kun je een USB‑C-connector, Apple Watch-oplader, MagSafe-oplader of een draadloze Qi‑oplader gebruiken
De case is van een nieuwe U1‑chip voorzien. Daardoor kun je met ‘Nauwkeurig zoeken’ precies zien waar die zich bevindt. En als je niet weet waar je AirPods Pro zijn, kun je hun locatie bij benadering opzoeken met ‘Zoek mijn’.

Als je niet weet waar je case is gebleven, kun je via de ingebouwde speaker een geluid afspelen. Ook hoor je nu nieuwe geluiden als het tijd is om de batterij op te laden of als het pairen klaar is.AirPods Pro en de MagSafe-oplaad­case zijn allebei zweet- en waterbestendig volgens de IPX4‑norm.


De case is voorzien van een bevestiging voor een draagkoord, zodat je die makkelijk aan je tas of rugzak kunt vastmaken. Dan weet je zeker dat je de case altijd bij je hebt.

Betoverende ervaring

Van een enorme
eenvoud.


Net als alle andere modellen uit de AirPods-serie zijn AirPods Pro vrijwel direct klaar voor gebruik en met Siri te bedienen. En met de nieuwe features kun je met nog meer gemak nog meer doen.Heel eenvoudig aan te sluiten.
Leg je AirPods Pro in de buurt van je iPhone en tik op Verbind. Ze worden nu met alle devices in je iCloud-account gepaird.


Audio delen.
Een leuk liedje of interessante podcast stuur je heel eenvoudig naar een tweede paar AirPods. Hou de AirPods gewoon even bij de iPhone, iPad of Apple TV waar je naar luistert, dan gaat de rest vanzelf.‘Hé, Siri’ staat altijd aan.
Muziek afspelen, bellen, een route opvragen of je agenda checken: het kan allemaal met je stem. Maak het jezelf gemakkelijk en zeg “Hé Siri” om je favoriete persoonlijke assistent in te schakelen.


Soepel switchen.
AirPods Pro switchen automatisch tussen je iPhone, Apple Watch, iPad, Mac en Apple TV. Daardoor kun je een telefoontje aannemen op je iPhone terwijl je muziek afspeelt op je Mac, zonder van device te hoeven wisselen.Meldingen aankondigen.
Siri kan belangrijke berichten of meldingen voorlezen op het moment dat ze binnenkomen. Ook is het mogelijk om berichten met alleen je stem te beantwoorden.


Toegankelijkheid.
AirPods Pro zijn er natuurlijk voor gemaakt om lekker te luisteren, maar ze komen ook goed van pas als je wat minder goed hoort. Zo zorgt Gespreks­versterking ervoor dat je degene tegenover je beter kunt verstaan. ‘Aangepaste koptelefoon’ versterkt bepaalde frequenties die je zelf niet helemaal hoort. En wil je een lezing volgen in een volle congreszaal, dan kun je met ‘Live luisteren’ en je iPhone de stem van de spreker oppikken.


Apple AirPods Pro (2e gen.) met MagSafe-oplaadcase (USB‑C)