Apple Watch Series 9 45 mm GPS + Cellular (PRODUCT)RED

De krachtigste chip ooit in Apple Watch. Een magische nieuwe manier om je Watch te bedienen zonder het scherm aan te raken. Een display dat twee keer zo helder is. En je kunt nu ook kiezen voor CO₂‑neutrale combinaties van kast en bandje.


Apple Watch Series 9

Slimmer. Helderder. Krachtiger.

De gloednieuwe S9 SiP

Een krachtige stap vooruit.

De S9-chip maakt Apple Watch nog veelzijdiger, intuïtiever én sneller. Met compleet nieuwe mogelijkheden. Zo kun je je Watch nu ook bedienen zonder het scherm aan te raken met een nieuw gebaar: 'Tik dubbel'.

Magie. Binnen handbereik.

Nieuw gebaar vanaf oktober 2023


Je Apple Watch is voortaan nóg handiger in gebruik, zeker als je je handen vol hebt. Tik gewoon twee keer met je wijsvinger op je duim om bijvoorbeeld snel een telefoontje aan te nemen, muziek af te spelen of te pauzeren, of een melding te bekijken.

2x helderder

Een briljante doorbraak.

Met een maximale helderheid van maar liefst 2000 nits is het always-on Retina-display van Series 9 twee keer helderder dan in Series 8. Daardoor is het veel makkelijker afleesbaar in de volle zon. En bij weinig licht dimt het display tot maar 1 nit. Ideaal als je bijvoorbeeld in de bioscoop zit.


Je iPhone kwijt?
Je Watch weet ’m precies te vinden.


Dankzij de vernieuwde Ultra Wideband-chip kun je met ‘Nauwkeurig zoeken’ je iPhone nog makkelijker terugvinden. Zodra je in de buurt bent, kun je recht op je doel af aan de hand van voelbare feedback, een geluid en de indicator op je display.
HomePod-bediening.
Watch pakt het podium.


Je Watch en HomePod werken dankzij de nieuwe Ultra Wideband-chip nog vlotter samen. Als je muziek afspeelt, verschijnen er handige regelaars op je display. Speel je niets af, dan krijg je via je slimme stapel suggesties voor media die je op je HomePod kunt afspelen.


watchOS 10

Opnieuw ontworpen.
Opnieuw geweldig.

Gezondheid

Essentiële inzichten in een oogopslag.

Apple Watch geeft je meer inzicht in je fysieke en mentale gezondheid. Je gezondheids­gegevens blijven hierbij strikt privé. En wil je ze delen met je arts, familie of vrienden, dan hou je altijd zelf de touwtjes in handen.

Altijd oog voor je hart. Via de Ecg-app kun je met Apple Watch Series 9 een ecg laten maken dat gelijk­staat aan een elektro­cardiogram met één afleiding. En de Hartslag‑app geeft een melding bij een hoge of lage hartslag, of een onregelmatig hartritme.
Meet je zuurstofsaturatie. Een adembenemende innovatie. Met de superslimme sensor en de app op Apple Watch Series 9 kun je het zuurstof­gehalte in je bloed meten wanneer je maar wilt.
Droomdevice. De Slaap-app houdt niet alleen bij hoelang je slaapt, maar laat ook zien hoelang je kernslaap, remslaap en diepe slaap hebben geduurd. En of je wakker bent geweest.
Meer inzicht in je cyclus. Apple Watch Series 9 heeft een sensor die je temperatuur bijhoudt terwijl je slaapt, zodat je weet welke veranderingen zich in de loop van de tijd voordoen. De app ‘Cyclus bijhouden’ kan met behulp van deze gegevens ook je ovulatie inschatten. Dat kan van pas komen als je zwanger wilt worden.


Hou bij hoe je je voelt. In de Mindfulness-app op Apple Watch kun je uit prachtige visuals kiezen om dagelijks je emoties en stemming bij te houden. Gebruik een wijzerplaat­­functie of stel een melding in om je eraan te herinneren.

Connectiviteit

Net zo snel als het leven zelf.

Met Apple Watch hou je contact met alles wat belangrijk voor je is, rechtstreeks vanaf je pols. En met een abonnement voor mobiel internet kan het ook allemaal zonder iPhone in de buurt.


Alle vrijheid. En toch verbonden. Bel een vriendin terwijl je in het bos wandelt. Beantwoord even snel een bericht tijdens het hardlopen. Of bekijk een melding als je in de tuin bent. Geen telefoon? Geen probleem voor een Apple Watch met Cellular.Betalen met Apple Pay. Je portemonnee heb je niet nodig. Betaal in een handomdraai met Apple Pay.Stream muziek en podcasts. Met Apple Music geniet je van miljoenen nummers aan muzikale motivatie. Je kunt ook naar de nieuwste podcasts luisteren of in een audioboek duiken.Je pols wijst je de weg. Apple Kaarten geeft stapsgewijze route­aanwijzingen met voelbare feedback, zodat je weet waar je naartoe moet zonder op je Watch te kijken.
Conditie

Pure motivatie.


Welke work‑out je ook wilt doen, je vindt ’m op je pols. Eén tikje is genoeg om van start te gaan. Kies zelf de gegevens en de weergave waarmee je het lekkerst traint.
Squatten, spinnen, sprinten. Doe je graag kracht­training, pilates of HIIT? Of mediteer je liever? Apple Watch levert een gezonde dosis work‑outs en toont je de gegevens die jij belangrijk vindt.
Work‑outweergaven. Krijg meer info. En geef alles. Tijdens het sporten zie je op je display alle statistieken die je nodig hebt, waaronder hartslag­zones en intervallen die je zelf hebt ingesteld. Draai aan de Digital Crown om allerlei gegevens te bekijken, bijvoorbeeld segmenten en tussentijden, de hoogte of je Activiteit-ringen.
Live activiteiten. Zodra je een fietswork-out start op je Apple Watch, verschijnt je training automatisch op je iPhone als een live activiteit. Tik erop en je work-out wordt scherm­vullend. Zo kun je tijdens het fietsen je statistieken beter zien.
Sterker dan sterk. Dankzij het stevige glas, de solide vorm en de vlakke onderkant is Apple Watch beter bestand tegen barsten. En ook nog eens waterbestendig tot 50 meter diep.

Veiligheid

Je Watch kan eenvoudig hulp inroepen.

Als je hard bent gevallen of een ernstig auto-ongeluk hebt gehad, kan Apple Watch Series 9 de hulpdiensten inschakelen.
Ongelukdetectie. Apple Watch Series 9 merkt het als je betrokken bent bij een ernstig auto-ongeluk. Je Watch neemt daarna automatisch contact op met de hulpdiensten, geeft je locatie door en waarschuwt je SOS‑contactpersonen.


Valdetectie. Apple Watch Series 9 kan detecteren wanneer je hard valt. Als je vervolgens niet meer beweegt, worden de hulpdiensten ingeschakeld. Deze feature werkt nu ook in combinatie met de Work‑out‑app.


SOS-noodmelding. Je Apple Watch schakelt de plaatselijke hulpdiensten in en deelt je locatie, zodra je SOS‑noodmelding activeert. Hou de knop aan de zijkant ingedrukt als je dringend hulp nodig hebt.


Trade In.

Ruil je oude toestel in
voor korting op een nieuw.

Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.

Financiering voor bedrijven.

Een iPhone, Apple Watch, Mac of iPad voor de prijs van een koffie per dag.

Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar en altijd up-to-date. Je hoeft geen grote budgetten vrij te maken en je moet je ook geen zorgen maken over verouderde toestellen.

Meer info.


Financiering voor particulieren.

Betaal je je aankopen liever terug via maandelijkse aflossingen?

Als particulier kan je je Mac, iPad, iPhone, Apple Watch of andere aankopen financieren via een verkoop op afbetaling en zo terugbetalen via maandelijkse aflossingen.


Meer info.

Let op, geld lenen kost ook geld.Waarom Pure Lifestyle?

We maken van service
een punt.Dankzij onze Apple experten zijn onze klanten altijd zéker van een perfecte service. Of je nu als particulier je eerste iPhone of Mac koopt of als onderneming honderden iPads in gebruik hebt, ons team is pas tevreden als onze klanten zorgeloos aan de slag kunnen met hun Apple toestel. We maken je nieuwe toestel gebruiksklaar en zetten ook je gegevens over. Helemaal gratis. En als je je toestel bij ons aankoopt, zal je ook nooit zonder vallen. Bij een eventuele herstelling zorgen we tijdelijk voor een gratis vervangtoestel.Herschel Anchor Sleeves 15-inch MacBook Air