De Metro Tables van XLBoom - beschikbaar in drie kleuren en drie maten - vallen op door hun strakke retrolook. Ze zijn met de hand gemaakt, praktisch, veelzijdig én prachtig!

Praktische sfeermaker.

De Metro Tables van XLBoom zorgen voor sfeer, gezelligheid én gemak in huis. Met hun retrolook en strakke combinatie van materialen passen ze in elk interieur. Ze zijn verkrijgbaar in drie maten. Het kleinste is het ideale bijzettafeltje of nachttafeltje. Het middelste is door zijn lagere hoogte dan weer bij uitstek geschikt voor de sofa. En de grootste en hoogste variant is de ultieme compacte bureau voor de woonkamer.

Ambachtelijk.

De tafeltjes zijn ambachtelijk en met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar in drie kleuren: wit, zwart en timber (natuurkleur). Het elegante ontwerp van de Metro Tables wordt verder versterkt door de zorgvuldig uitgekozen materialen. De zwarte uitvoering - gemaakt uit behandeld rubberhout - sluit naadloos aan op het mat zwart metalen onderstel.

Metro End Table.

Het kleinste en misschien ook wel het schattigste tafeltje uit de reeks. Ideaal als bijzettafeltje, tegen een wand of in de hoek van de zitbank. Ook heel leuk als nachttafeltje.  

Metro Sofa Table.

Het hoogste tafeltje uit de reeks. De Metro Sofa table is een blikvanger tegen de muur en is ook ideaal als klein bureautje. Zet er een notebook op én je kan meteen comfortabel aan de slag! 

Metro Coffee Table.

Het laagste tafeltje uit de reeks. De Metro Coffee Table past met zijn lagere hoogte perfect bij je zitbank en is ideaal voor het opbergen van magazines en afstandsbedieningen.

XLBoom Metro Tables zwart