Vitra Wire Chair DKR

De door Charles en Ray Eames ontworpen zitschaal van de Wire Chair weerspiegelt de vorm van de Eames Plastic Chair. DKR is gemonteerd op het legendarische 'Eiffeltorenonderstel' en combineert transparantie met functionaliteit. De versie met poedercoating is ook geschikt voor in de tuin of op het terras.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 495,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Wire Chairs.

De Wire Chair is een ontwerp van gelaste staaldraad dat door Charles en Ray Eames gemaakt werd als variatie op het thema van de organisch gevormde zitschaal uit één stuk. Deze stoel combineert transparante lichtheid met technische verfijning. De zitschaal kan met verschillende onderstellen worden gecombineerd. De Wire Chair is verkrijgbaar zonder bekleding (DKR), met een zitkussen (DKR-5) of met een tweedelig zit- en rugkussen (DKR-2), dat door zijn vorm ook wel 'bikinikussen' wordt genoemd.

Afwerking.

Zowel het zitvlak als onderstel zijn afgewerkt in hoogglans chroom. Daarnaast kan je ook nog kiezen uit wit, zwart of donkergrijs gepoedercoat.
De laatste variant kan je tevens ook buiten gebruiken!
Kies je voor DKR-2 of DKR-5? Dan heb je een ruimte keuze aan stof- en ledersoorten. Deze kan je gerust komen inkijken in onze winkel in Ninove.

Afmetingen.

Hoogte 84 cm - breedte 49 cm - diepte 51 cm
Zithoogte 43 cm

Vitra Wire Chair DKR