Vitra Softshell Side Chair

De Vitra Softshell Side Chair moet je ervaren. De zachte vormen en de aangename bekleding geven de Softshell zijn rustig, gezellig en uitnodigend karakter. De quasi ongeëvenaarde comfortabele zithouding ontdek je pas écht als je erop gaat zitten.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 679,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Ronan & Erwan Bouroullec.

De Vitra Softshell is een iconisch ontwerp van de gebroeders Ronan & Erwan Bouroullec. Het design staat vooral bekend om het samenspel tussen zachte vormen en het optimale comfort. Zo komen de vloeiende contouren in het ontwerp prachtig samen met zachte bekleding. De stoel heeft daardoor een zeer aangenaam en uitnodigend uiterlijk. Het comfort is het gevolg van de verticale ribben welke verborgen zijn in de rugleuning en die zich aanpassen aan de gebruiker. De rugschaal zorgt daarnaast ook voor een optimale bewegingsvrijheid.

Afwerking.

De Softshell Side Chair heeft een basis van glasvezelversterkt polyamide bedekt met polyurethaanschuim. Het onderstel is verkrijgbaar in zwart of chocoladebruin kunststof.
Voor de bekleding van de stoel heb je de keuze uit talloze stof- en lederuitvoeringen. De prijs is afhankelijk van deze keuze.

Afmetingen.

Hoogte 82,5 cm - breedte 49 cm - diepte 55 cm
Zithoogte 44,7 cm

Vitra Softshell Side Chair