Vitra Seat Dot

blauw/kokosnoot - nero/ijsblauw

Met de Seat Dots van Vitra, maak je elke stoel een stuk comfortabeler. Ze laten je stoelen ook langer meegaan, voorkomen krassen en blazen beschadigde stoelen nieuw leven in met hun verschillende kleuren aan boven- en onderkant en contrasterende stiksels.

Prijs

€ 59,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Mix & Match.

Met de ronde Seat Dot kussens kunnen stoelen van kunststof, hout of metaal op eenvoudige wijze comfortabeler worden gemaakt. De verschillend gekleurde zijden creëren subtiele of opvallende accenten die nog versterkt worden door de randen. Hella Jongerius ontwierp de Seat Dots als universele zitkussens met afmetingen en kleuren die perfect bij uiteenlopende stoelen passen. Het kussen kan langs beide zijden gebruikt worden en kan indien nodig gewassen worden.

Hella Jongerius.

De Nederlandse ontwerpster Hella Jongerius woont en werkt in Berlijn. Ze richtte de designstudio Jongeriuslab op in 1993 en startte haar samenwerking met Vitra in 2004. Sindsdien heeft ze niet alleen een essentiële bijdrage aan de steeds groeiende Vitra Home Collection geleverd, maar ook haar expertise op het gebied van kleuren en materialen aangewend voor de Vitra Colour & Material Library.

Materiaal.

Stevig, met Plano-bekleed, fleece kussen van hoge kwaliteit.

Afmetingen.

Diameter 38 cm

Vitra Seat Dot blauw/kokosnoot - nero/ijsblauw