Géén haken, maar vrolijk gekleurde houten bollen nodigen uit om al je spullen aan deze kapstok op te hangen. De Hang it all - naar een ontwerp en kleurencombinatie van Ray Eames - is een vrolijk alternatief voor die saaie klerenhaken!
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Vitra Hang it all
€ 299,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • De Hang it all is ongetwijfeld één van de bekendste kapstokken allertijden. Hij kwam een eeuw geleden voor het eerst op de markt naar een ontwerp en kleurencombinatie van Ray Eames, één van de belangrijkste designers uit de 20ste eeuw. De Hang it all was zijn tijd ver vooruit. Het was een kleurrijk én praktisch alternatief voor de veelal saaie haken van traditionele kapstokken. Vandaag is de Hang it all een klassieker en een blikvanger, die inspireert met zijn kleuren én aparte vormgeving. Hij integreert zich perfect in élke kamer van élk interieur. Van de keuken tot de inkomhal en kinderkamer. 
  • De gelijke afstand tussen de bollen biedt extraveel ruimte om er al je spullen - jassen, truien, mutsen, sjaals, school- en rugzakken, enz - aan op te hangen. Je kan bovendien makkelijk meerdere Hang it alls naast elkaar hangen om nog meer ophangruimte te creëren.
  • Het frame is gemaakt uit gecoat staaldraad en de - 8 grote en 6 kleinere - bollen  uit hoogglans gelakt hout met een zodanige sterke coating dat ze er zelfs jaren later nog steeds als nieuw uit zien.
  • Muurpluggen en bijpassende schroeven standaard meegeleverd.

Afmetingen

Lengte 50,50 cm - breedte 37 cm - diepte 17 cm