De Hang it all is met zijn gekleurde bollen een vrolijk alternatief voor de saaie haken van traditionele kapstokken. Honderd jaar nadat Ray Eames het concept én de kleurencombinatie van deze spraakmakende klassieker ontwierp, lanceert Vitra nu een versie in frisse, rode tinten.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Vitra Hang it all rood
€ 299,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • De Hang it all is ongetwijfeld één van de bekendste kapstokken allertijden. Géén haken, maar vrolijk gekleurde bollen nodigen kinderen - én volwassenen - uit om er  letterlijk al hun spullen - jassen, truien, mutsen, sjaals, school- en rugzakken, enz - aan op te hangen.
  • De gelijke afstand tussen de - 8 grote en 6 kleinere - bollen biedt extraveel ruimte en je kan makkelijk meerdere Hang it alls naast elkaar hangen om nog meer ophangruimte te creëren.
  • Het frame van deze nieuwe versie is net als de originele Hang it all gemaakt uit gecoat staaldraad. En de bollen zijn gemaakt uit hoogglans gelakt hout met een zodanige sterke coating dat ze er zelfs jaren later nog steeds als nieuw uit zien.
  • De Hang it all blijft een absolute blikvanger in élk interieur, in nagenoeg elke woonstijl. En met de nieuwe versie in frisse rode tonen krijgt de Hang it all een bijzonder hedendaags, strak en fris tintje! 
  • Muurpluggen en bijpassende rode schroeven standaard meegeleverd.

Afmetingen

Lengte 50,50 cm - breedte 37 cm - diepte 17 cm

Vitra Hang it all rood