Ontwerper Jasper Morrison geeft met de HAL Wood van Vitra een nieuwe interpretatie aan de multifunctionele schaalstoel. Het resultaat is een veelzijdige, ergonomische stoel met een hedendaagse vormgeving, die zich letterlijk overal thuisvoelt!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
HAL licht eik/zitschaal polypropyleen
€ 400,00
HAL donker eik/zitschaal polypropyleen
€ 400,00
HAL PLY donker eik
€ 585,00
HAL PLY licht eik
€ 585,00

Overzicht

Eigenschappen

Ergonomische zithouding.

Jasper Morrison kiest met de HAL Wood voor een hedendaags ontwerp met veel bewegingsvrijheid en zitcomfort. Door zijn vorm en zitschaal in soepele polypropyleen kan je op de HAL Wood makkelijk op verschillende manieren gaan zitten, ook zijdelings of schrijlings. HAL bevordert op die manier een dynamische en ergonomische zithouding. En het maakt de stoel uiterst geschikt voor alledaags gebruik.

Veelzijdig.

Van een snelle hap in de keuken tot heerlijk uitgebreid dineren in de eetkamer. Zijn eigentijdse uitstraling maakt HAL ideaal voor heel veel verschillende interieurstijlen: van landelijk tot strak modern en Scandinavisch. Ook als comfortabele zitstoel in vergader- en conferentieruimtes bewijst HAL dagelijks zijn meerwaarde.

Zitschaal.

De HAL Wood heeft een zitschaal in polypropyleen, verkrijgbaar in 8 kleuren (wit, ijsgrijs, warm grijs, basic dark zwart, chocoladebruin, baksteenrood, oranje en klimopgroen). Een variant is de HAL PLY Wood met een zitschaal in multiplex hout in licht eik, donker eik of zwart gepigmenteerd walnoothout.

Onderstel.

Het niet-stapelbaar houten onderstel is beschikbaar in 3 varianten: licht eik massief gevernist, donkere eik (donker eik massief gevernist) of zwart gepigmenteerde notelaar. De zitschaal is met het onderstel verbonden via persgietaluminium met een grijze poedercoating.

Naar wens bekleed met leder of stof.

Van deze eetkamerstoel zijn talrijke varianten verkrijgbaar, met wel 15 verschillende onderstellen en een zitschaal bekleed met leder (HAL Leather). Daarnaast kan je de HAL ook verkrijgen met een vaste stoffen Planobekleding in diverse kleuren. Voor de HAL PLY Wood is optioneel een zittinghoes in 6 kleuren verkrijgbaar. Die hoes is gemaakt uit 100% polyester/polyurethane. Ze is makkelijk aan te brengen en te verwijderen: twee omslagranden passen over de bovenkant van de rugleuning en de voorkant van de zitting. 

Test 'm zelf uit!

Kom de Vitra HAL Wood stoel vrijblijvend uittesten in de winkel van Pure Lifestyle in Ninove en overtuig jezelf van z'n elegant ontwerp en comfort.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 6 weken.

Vijf plus één.

Geniet van onze 5 + 1 actie. Je koopt vijf stoelen uit dezelfde reeks met dezelfde prijs en je krijgt de zesde er gewoon gratis bij! Voor elke bestelling van stoelen zorgen wij voor gratis levering aan huis.

Afmetingen

Hoogte 79,5 cm - breedte 47,5 cm - diepte 51 cm
Zithoogte 43,5 cm

Vitra Hal Wood