Vitra Grand Repos

De Grand Repos van Vitra is voorzien van uitnodigende armleuningen en een hoge rugleuning. Hierdoor stralen deze loungezetels niet alleen een sfeer van ultiem comfort uit, maar zorgt de stoel ook daadwerkelijk voor een ongekend comfort!

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 5.060,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Ergonomie.

Grand Repos heeft een gesynchroniseerd mechanisme, verborgen onder de stoffering, waardoor de rugleuning van de stoel vanuit een rechte positie gemakkelijk in een achteroverleunende positie gezet kan worden. De rugleuning kan in elke stand geblokkeerd worden waardoor u zelf de stand kunt kiezen die voor u het optimale comfort biedt! Doordat de weerstand van de rugleuning manueel kan worden aangepast aan het gewicht van de gebruiker wordt een maximaal comfort gegarandeerd. Bovendien ontstaat er op deze manier een optimale steun in de lendenstreek bij elke beweging!

Afwerking.

Het onderstel van de Grand Repos kan uitgevoerd worden met een gepolijst aluminium onderstel of met een poedercoating in basic dark of soft light. Het nekkussen is gevuld met veren. De loungestoel is in talloze stof- en ledersoorten uit te voeren (welke ook de prijs verder bepaald).

Kom gerust even langs in onze winkel in Ninove en test de Grand Repos uit.
Of kom even een kijkje nemen naar alle stof- en ledersoorten.

Afmetingen.

Breedte 74 cm - diepte 81 cm - hoogte 110 cm
Zithoogte 41 cm

Vitra Grand Repos