Vitra Eames Plastic Armchair RAR

De Eames RAR-schommelstoel van Vitra is een supergezellige designklassieker uit de jaren '50, ontworpen door Charles & Ray Eames. De stoel heeft een uitstekend zitcomfort en past in elk interieur - modern en landelijk - en op elke kinderkamer.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 670,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Charles & Ray Eames.

De RAR is net als de andere Eames Plastic Chairs in 1950 ontworpen door Charles & Ray Eames. Ze werden voor het eerst gepresenteerd in het kader van de wedstrijd 'Low Cost Furniture Design' van het Museum of Modern Art in New York. De organisch gevormde zitschaal van kunststof werd later met verschillende onderstellen gecombineerd en in miljoenen exemplaren geproduceerd. In de huidige uitvoering van polypropyleen bieden de stoelen nog meer zitcomfort.

Afwerking.

Deze schommelstoel is verkrijgbaar in drie configuraties: zonder bekleding, met een zitkussen of frontaal bekleed. Uiteraard is er een ruimte kuize aan stoffen die je in onze winkel in Ninove kan komen inkijken.
Het onderstel van de RAR schommelstoel is verkrijgbaar in hoogglans chroom, wit of basic dark gepoedercoat. De slede is dan weer verkrijgbaar in esdoorn goud of esdoorn donker.

Afmetingen.

Hoogte 76 cm - breedte 52 cm - diepte 81 cm
Zithoogte 37 cm

Vitra Eames Plastic Armchair RAR