Vitra All Plastic Chair

Op het eerste zicht lijkt de All Plastic Chair op een eenvoudige, klassieke houten stoel. Niets is minder waar, want zowel het comfort áls de uitstraling werden aanzienlijk verbeterd door het ontwerp aan te passen aan alternatieve materialen.

* Verplichte velden

Prijs

€ 329,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn, 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Hoog zitcomfort.

De afgevlakte vormen van het frame zijn in één stuk gegoten, terwijl het dunne zitoppervlak organisch gevormd is en de rugleuning fijner ontworpen is dan de rugleuning van klassieke houten stoelen. Daardoor is de All Plastic Chair niet enkel opvallend compact en elegant, maar is hij door de combinatie van kunststof onderdelen ook nog eens bijzonder comfortabel. Terwijl het frame van onbuigzaam, sterk polypropyleen gemaakt is, zijn de zitting en de rugleuning veerkrachtiger en passen ze zich aan de contouren van het lichaam aan. Voor nog meer comfort is de rugleuning verbonden met het frame door middel van twee steunen voorzien van rubberen buffers zodat de leuning zachtjes meebuigt met de bewegingen van de gebruiker.

Duurzaam.

Dankzij het gebruik van hoogwaardige kunststof die bestand is tegen zonlicht en water is de All Plastic Chair een stevige, duurzame stoel voor binnen en buiten. Hij is de ideale keuze voor zowel eetkamers thuis als in cafés, restaurants en andere openbare gelegenheden.

Jasper Morrison.

Jasper Morrison woont en werkt in Londen en Tokio. Zijn ontwerpen drukken de “supernormale” designfilosofie uit en gaan niet op zoek naar ongewone, buitenissige resultaten. Vaak blaast hij beproefde oplossingen nieuw leven in door ze opnieuw te interpreteren, te ontwikkelen en te verfijnen. Hij werkt regelmatig met Vitra samen sinds 1989.

Test hem zélf uit.

Kom vrijblijvend langs bij Pure Lifestyle en test de All Plastic Chair zelf uit.

Afmetingen.

Zithoogte 44,5 cm
Breedte 42,5 cm - diepte 47,5 cm - hoogte 77 cm

Vitra All Plastic Chair