Samsung 27" High Resolution 5K Monitor

De Samsung ViewFinity 5K monitor is een innovatief product dat een computer en een scherm combineert in één slank en stijlvol apparaat.

Nieuw

Prijs

€ 1.599,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

5K Resolutie.

5K biedt meer pixels dan 4K en dat betekent meer display, met 218 PPI voor ongelooflijke details. De 99% DCI-P3-optie levert de kleurverzadiging om je ideeën helemaal tot leven te brengen, en omdat de kleurnauwkeurigheid (ΔE < 2) al in de fabriek is gekalibreerd, hoef je zelf niets meer in te stellen voor een realistische kleurweergave.

Matte display.

Je ogen hoeven niet meer af te zien als jij hard moet werken. Matte Display gaat lichtweerkaatsing tegen zonder dat je zicht wordt belemmerd. Intelligent Eye Care optimaliseert automatisch de helderheid, vermindert de hoeveelheid blauw licht en voorkomt 'flikkeren' van het scherm, zodat jij gefocust blijft.

Smart Calibration.

De ViewFinity S9 brengt levendige kleuren ook echt tot leven. Met Smart Calibration en een smartphone kan het scherm eenvoudig worden aangepast voor unieke ervaringen. Kies tussen DCI-P3 of sRGB kleurruimte en pas de kleurtemperatuur, lichtsterkte en gamma-instellingen aan zonder extra tools of ingewikkelde handelingen.

Pantone Validated.

Elke kleurtoon wordt levensecht weergegeven. De S9 wordt ondersteund door Pantone, toonaangevend op het gebied van kleurontwikkeling, en is Pantone Validated. Dit betekent dat meer dan 2000 Pantone-kleuren en 100 Pantone SkinTone™-tinten volledig kleurgetrouw op het scherm worden getoond. Wat je op je beeldscherm ziet komt dus ook echt overeen met de realiteit.

ThunderBolt 4 & DisplayPort.

Een 5K-monitor die je kunt aansluiten op je favoriete Windows- en Mac-apparaten dankzij DisplayPort- en Thunderbolt 4-connectiviteit. De nieuwe Thunderbolt 4-compatibiliteit staat garant voor een nog stabielere gegevensoverdracht.

4K SlimFit-camera.

Voortaan laat jij je altijd van je beste kant zien. Dankzij de 4K-resolutie van de ingebouwde SlimFit-camera komt tijdens videoconferenties alles glashelder over. Ook het vastleggen van content in hoge resolutie is voortaan een fluitje van een cent.

AirPlay.

Soms is één scherm gewoon niet genoeg. Met Apple AirPlay kun je je schermen spiegelen of uitbreiden en krijg je meer gedaan. Met twee draadloos verbonden schermen verhoog je je productiviteit, zonder dat je meer stekkers nodig hebt.

Slank design.

Het dunne metalen design doet het overal goed. Verstel de hoogte, rotatie en hoek van je scherm voor ultiem kijkcomfort. Je kunt het scherm ook 90 graden roteren om lange documenten goed in beeld te krijgen zonder extra te scrollen. En als je kiest voor een VESA-ophangsysteem heb je ook nog eens meer ruimte op je bureau.

Smart TV-Apps.

Schakel over naar entertainment zodra je klaar bent met werken. De geïntegreerde Smart TV-apps bieden alle populaire streamingcontent van dit moment, eenvoudig toegankelijk op één scherm.

Afmetingen.

Breedte 61,14 cm - hoogte 53,07 cm - diepte 13,53 mm

Samsung 27" High Resolution 5K Monitor