Philips Hue Bloom

Breng sfeer, licht én kleur in huis met de Philips Hue Bloom tafellamp. Van wit licht tot wel 16 miljoen kleuren en alles ertussen: met Hue Bloom leg je accenten in je interieur en krijgt televisiekijken, gamen én muziek beluisteren een heel nieuwe dimensie. En met de gratis Philips Hue-app op je iPhone, iPad en Apple Watch haal je nog méér uit Hue Bloom. De lamp vanop afstand bedienen bijvoorbeeld. Of timers instellen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Philips Hue.

Dé sfeermaker.

Met Philips Hue Bloom haal je een leuke en energiezuinige led-tafellamp in huis. Dankzij 16 miljoen kleuren en geïntegreerde dynamische lichteffecten creëer je precies de sfeer die je op dat ogenblik hebben wilt. En Philips Hue heeft nog een pak meer te bieden.

Philips Hue app.

Je kan Philips Hue Bloom makkelijk bedienen met de knop op de lamp. Maar het kan nog makkelijker dankzij de Philips Hue app op je iPhone, iPad of Apple Watch. Zo kan je het licht vanop afstand - zelfs vanaf de andere kant van de wereld - in- en uitschakelen. Je kan het op vaste of willekeurige tijdstippen laten branden en weer uitzetten. Zo lijkt het alsof je thuis bent, ook wanneer dat niet zo is. En ook handig: laat het licht automatisch aangaan als je thuiskomt en weer uitgaan als je vertrekt.
Creëer je eigen sfeer.

Creëer voor elk moment de juiste sfeer met de Hue-app op je iPhone en iPad. Bewaar je favoriete instellingen en roep ze op elk gewenst moment weer op met één vingerbeweging. Gebruik een favoriete foto, klik kleuren aan en beleef dat speciale moment opnieuw met lichtspetters.

Je films komen tot leven.

Synchroniseer Philips Hue met je televisie en vergroot je TV-ervaring naar de hele kamer: de verlichting wordt automatisch aangepast met schitterende effecten aan de spanning en emotie op het scherm.
Gamen wordt nog leuker!

Met Philips Hue til je je game-ervaring naar een hoger niveau. De spanning komt tot leven in je hele kamer.

Waar is dat feestje?

Synchroniseer licht met je muziek, zie hoe het reageert op het ritme en geniet maximaal van elke beat. Met Philips Hue Iris ga je pas helemaal op in je favoriete muziek: zachte kleurovergangen bij rustige muziek wisselen af met schitterende lichteffecten bij up-tempo nummers. Download ook apps van talloze fabrikanten die samenwerken met Philips en ontdek nog meer leuke dingen die je kunt doen met Philips Hue.


Beter slapen,
natuurlijker ontwaken.

Philips Hue helpt je om de dag met een fris gevoel te beginnen. De helderheid van de lamp wordt geleidelijk sterker en geeft je het gevoel dat je met de opkomende zon wakker wordt en niet door het schelle geluid van een wekker. 's Avonds helpt rustgevend warmwit licht om te ontspannen en beter te slapen.

Meer ontspannen. Beter gefocust. Energieker met lichtinstellingen.

Licht beïnvloedt ons humeur en ons gedrag. Philips Hue helpt je om van elk seconde van de dag te genieten. Sla je ochtendkoffie over en begin de dag met koel, helder, wit daglicht dat je lichaam en geest energieker maakt. Blijf gefocust dankzij nauwkeurig afgestemd, helder, wit licht. Of ga lekker zitten en ontspan met een zachte gloed van wit licht om de dag perfect te eindigen.
Intelligente bediening.
Thuis en onderweg.


Philips Hue

Draadloze bediening.

Met de optionele Philips Hue draadloze afstandsbediening bedien je je Hue lampen in huis vanop afstand en verhoog of verlaag je de lichtsterkte.

Philips Hue

Regel het zoals je zelf wil.

Met Philips Hue heb je volledige controle over waar en wanneer welk licht in huis brandt. Philips Hue Iris is compatibel met Apple HomeKit, waarmee je tal van apparaten kan aansturen en laten samenwerken. Je kan, bijvoorbeeld, via spraakbediening aan Siri vragen om je favoriete lichtinstellingen te onthouden, het licht aan te steken of de lichten te dimmen. Het enige wat je hiervoor extra nodig hebt, is Hue Bridge - een toestelletje dat je in 1, 2, 3 aansluit op het stopcontact en op je router/modem thuis.

Lichtschema's

Stel timers in voor je gemak.

Lichtschema's

Met de schemafunctie van de Hue-app kan Philips Hue het laten lijken alsof je thuis bent als je niet thuis bent. Zo kan je de lampen instellen op een vaste tijd, zodat het licht al aan is als je thuiskomt. Dankzij de Hue app hoef je je ook nooit meer zorgen te maken of je de lampen hebt aangelaten: je kan je verlichting vanop afstand bedienen, het licht op verschillende tijdstippen in andere kamers inschakelen of 's avonds geleidelijk uitschakelen.

Het kloppend hart van Hue: Philips Hue Bridge

Om je verlichting te bedienen met de Philips Hue app sluit je de optionele Philips Hue Bridge (los te koop) eenvoudig aan op je internetmodem. De Bridge maakt via je WiFi-netwerk thuis verbinding met je Philips Hue lampen en met de Hue app.

Makkelijk uit te breiden.

Voeg extra lampen en schakelaars toe voor de verlichting in je hele huis. Met de Hue bridge kan je wel 50 Hue lampen tegelijk vanop afstand bedienen en timers, meldingen, wekkers en nog veel meer instellen. Philips Hue is compatibel met Apple HomeKit en de Woning-app op je iPhone en iPad, waarmee je je hele woning eenvoudig kan automatiseren.

Philip Hue Bloom