Apple Watch Series 3 nu verkrijgbaar.
 
Op elk niveau verbeterd.
Activiteit-app met slimme coaching. Verbeterde hartslag-app. Inge­bouwde GPS en hoogtemeter. Je favoriete playlists direct op je pols. Apple Watch Series 3 maakt het makkelijker dan ooit om actief, gemotiveerd en connected te blijven.

Sneller, krachtiger en nog veelzijdiger.

Apple Watch Series 3 heeft een nieuwe draadloze chip en is meer dan de helft sneller dan de vorige generatie. Het is niet alleen 's werelds populairste polshorloge, het is ook de meest gebruikte hartslagmeter. Het beste sporthorloge voor de ene en een hot fashion item voor de andere. Een geavanceerde activiteitentracker, een slimme coach, een veelzijdige gezondheidstool en een altijd alerte assistent. En vermits Apple Watch Series 3 waterbestendig is tot 50 meter diepte hoef je je geen zorgen te maken over een spatje water.

Ook nieuw: Apple Watch Series 3 Nike+

Hij gaat waar jij gaat. Hij motiveert je en laat je extra hard genieten. Apple Watch Nike+ is het meest recente resultaat van de langlopende samen­werking tussen twee van ’s werelds meest innovatieve merken. Apple Watch Nike+ heeft alle troeven van Apple Watch Series 3 en doet daar nog een flinke schep bovenop. Apple Watch Nike+ heeft àlles in zich om je eigen records - en die van je hardloopvrienden - te breken. Je ideale loopmaatje zit voortaan om je pols. Apple Watch Series 3 Nike+ is vanaf 5 oktober verkrijgbaar in een klokje van zilverkleurig of spacegrijs aluminium in versies van 38 en 42 mm tegen dezelfde prijs als Apple Watch Series 3. € 369 voor de 38 mm-versie of € 399 voor de 42 mm-variant.
Apple Watch Series 3 sporthorloge


Superieur sporthorloge.

Verleg je grenzen.

Met ingebouwde gps en een nieuwe hoogtemeter is Apple Watch Series 3 ideaal voor buitensporten. Het ingebouwde gps legt de afstand, snelheid en route vast van je work-outs buiten. De hoogtemeter houdt bij hoeveel hoogtemeters je aflegt. En na afloop kun je thuis op je iPhone alles tot in detail bekijken. De vernieuwde Work-out-app bevat intensieve intervaltrainingen (HIIT) en extra opties voor baantjes zwemmen. En met meer muziek om je pols dan ooit, ben je niet meer te stoppen.

 

Apple Watch Series 3 activiteitentracker


Geavanceerde activiteiten­tracker.

Drie ringen. Eén doel.

Apple Watch Series 3 houdt de hele dag bij hoeveel je beweegt. Alles telt mee. Of je nu naar je werk fietst, met de kinderen verstoppertje speelt of je in het zweet werkt in de fitness. Drie eenvoudige ringen geven precies aan hoe actief je dagelijks bent en motiveren je om vaker te bewegen tot de ringen helemaal gesloten zijn. Check of je misschien te lang hebt gezeten, hoeveel stappen je hebt gezet en hoeveel calorieën je hebt verbrand. Probeer elke dag een half uur actief te zijn. En je staat er niet alleen voor: Apple Watch Series 3 is net een personal trainer die jou zoveel mogelijk motiveert.

 

Apple Watch Series 3 gezondheid


Veelzijdige gezondheidstool.

Hou je hoofd bij je lichaam.

Omdat je Apple Watch Series 3 altijd om hebt, kan hij je helpen om bewuster met je gezondheid om te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld je hartslag in de gaten houden, je stressniveau in goede banen leiden, of andere voor jou relevante apps toevoegen.

 

Apple Watch Series 3 assistent


Altijd alerte assistent.

Regel je dag. Zo vanaf je pols.

Ontvang oproepen en bel terug. Vraag Siri om een bericht te sturen. Of vraag de route naar een restaurant. Met Apple Watch Series 3 ontvang je belangrijke informatie en kan je er meteen iets mee doen.

 

Twee maten.

  • 38 mm en 42 mm

 

Kleuruitvoeringen.

  • Zilverkleurig aluminium horloge met mistgrijs sportbandje
  • Goudkleurig aluminium horloge met rozenkwarts sportbandje
  • Spacegrijs aluminium horloge met grijs sportbandje
  • Spacegrijs aluminium horloge met zwart sportbandje

 

Prijzen.

  • 38 mm - € 369
  • 42 mm - € 399


Nu verkrijgbaar bij Pure Lifestyle.

Koop je Apple Watch hier.

.