My First Baobab geurdiffuser Tomorrowland 2024

De Tomorrowland-geurdiffuser is bedekt met een poederachtig roze en groen decor waarop je het logo van het Belgische muziekfestival herkent. Zijn tekening is geïnspireerd op de art-nouveaubeweging met de organische en elegante vormen die aan de natuur doen denken. Bij elke diffuser zit een playlist die je kan downloaden via een QR-code aan de binnenkant van de doos.

Prijs

€ 61,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Peer - Lelietjes-van-dalen - Mos.

Het Tomorrowland-parfum roept de frisheid op van versgemaaid gras in de lente, wat verwijst naar het legendarische sprookje van Het water des levens. Dit lenteachtige parfum haalt zijn inspiratie uit de unieke landschappen van de groene grasvlakten van de locatie van Tomorrowland in Vlaanderen en bestaat uit een dromerige blend van peer, lelietje-van-dalen en mos. Een eerbetoon aan de magische energie van emblematische festivalscènes. Haal de magie van het Tomorrowland-parfum in je huis ...

Feestje bij jou thuis!

Bij elke diffuser zit een playlist die u exclusief kunt downloaden via een QR-code aan de binnenkant van het deksel van de doos.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Afmetingen.

Hoogte 16 cm

Inhoud.

250 ml

My First Baobab geurdiffuser Tomorrowland 2024