Muuto Rest Sofa 3-zitsbank

Rest Sofa van Muuto is een moderne zitbank met een uitnodigende, gezellige en warme uitstraling. En dat is meteen ook de essentie van deze sofa: heerlijk relaxen!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Rest Sofa 3-zit Kvadrat Vancouver 13
€ 3.795,00
Rest Sofa 3-zit Kvadrat Remix 163
€ 3.795,00
Rest Sofa 3-zit Kvadrat Steelcut Trio 133
€ 4.495,00
Rest Sofa 3-zit Kvadrat Hallingdal 123
€ 4.695,00

Overzicht

Eigenschappen

Warm en gezellig.

Op zoek naar een zitbank die ook mag gezien worden? Eén die strak in het pak zit en toch warm en gezellig overkomt? Een sofa die niet alleen bloedmooi is, maar ook supercomfortabel zit, ideaal om te relaxen? Rest Sofa van Muuto is er zo één!

Sit back & relax.

Rest Sofa is een puur Scandinavisch design, ontworpen door Anderssen & Volt. Het is een moderne zitbank die gezelligheid uitstraalt. Het contrast tussen de afgelijnde achterkant en onderstel en het ultrazachte zitvlak ademt rust en comfort uit.

Uitstekend zitcomfort.

Rest Sofa combineert een elegant en slank eikenhouten onderstel met een stevige behuizing uit hoogwaardig metaal. Hij is vervolgens bekleed met koudschuim, voor een heerlijk zitcomfort. Aan de buitenkant zit een hoes van de Deense stoffenfabrikant Kvadrat. Ook de grote kussens zijn gevuld met koudschuim en veren, voor een ultrazacht zitcomfort.

Ultieme combinatie.

De combinatie van de metalen behuizing met koudschuim en stoffen van Kvadrat zorgt ervoor dat je tijdens het zitten niet hopeloos wegzakt in de sofa, maar wel urenlang comfortabel zit. Of je nu een uiltje wil knappen, heerlijk languit voor tv wil liggen of rustig een boek wil lezen en surfen op je iPad: met de Rest Sofa zal je er niet genoeg van krijgen.

Verdere kenmerken:

  • Onderstel in metaal, houten frame, eiken (natuur, grijs of zwart) houten poten, koudschuim en veren vulling.
  • Standaard Arve, Nevotex ofKvadrat-stoffen: Vancouver 13, Vancouver 14, Remix 163, Wooly 1042, Wooly 2256, Fiord 171, Fiord 451, Fiord 961, Steelcut Trio 133, Steelcut 515, Hallingdal 457 en Vidar 554. Andere kleuren en stofvariaties van Kvadrat zijn verkrijgbaar.
  • Eveneens verkrijgbaar als 3-zitsbank en als pouf.
  • De kussens van de Rest Sofa zijn voorzien van een ritssluiting waardoor je ze makkelijk kan reinigen. Verwijder vlekken met een vochtige doek. Gebruik helder water, voor hardnekkige vlekken eventueel in combinatie met een paar druppeltjes niet-bijtend afwasmiddel. En maak vervolgens weer schoon met helder water. Droogkuis voor een volledige reining.
  • Leveringstermijn 3 à 4 weken, afhankelijk van de voorraad bij de fabrikant. Bij niet standaard Kvadrat-stoffen hou je best rekening met een leveringstermijn van 8 weken.

Afmetingen.

  • Lengte 260 cm - breedte 92 cm
  • Hoogte (inclusief rug met kussens) 72 cm
  • Hoogte onderstel 12 cm