L:A Bruket handcrème citroengras 250ml

Maak komaf met droge handen met deze handcrème van L:A Bruket, gespecialiseerd in 100% natuurlijke huidverzorging. De crème voedt en beschermt je huid en houdt ze langer vochtig. De essentiële olie van citroengras en rozemarijn zorgt voor een stimulerend effect en voorkomt uitdroging.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Handcrème 159 citroengras
€ 47,00

Overzicht

Eigenschappen

159. Stimuleert en activeert de huid.

Deze handcrème helpt je niet alleen af van droge handen, ze heeft ook een stimulerend effect dat de huid activeert en uitdroging voorkomt. De 100% natuurlijke ingrediënten hebben een licht ontsmettend effect en verwijderen dode huidcellen. De handcrème bewijst ook zijn nut bij het verzorgen van kloven, kleine schrammetjes en zonnebrand.

Citroengras.

Essentiële olie van citroengras werd in de negentiende eeuw voor het eerst gebruikt tegen insectenbeten. Het is bovendien één van de meest gebruikte oliën in aromatherapie omwille van zijn relaxerend effect. Citroengras stimuleert en activeert vermoeide huid, opent poriën en helpt tegen acné.

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en alle producten behouden de natuurlijke kenmerken van hun ingrediënten. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Test ze uit bij Pure Lifestyle.

Kom de producten van L:A Bruket vrijblijvend uittesten bij Pure Lifestyle in onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove.

Inhoud.

250 ml