Muuto Visu Lounge Chair

Met de Muuto Visu Lounge Chair is het heerlijk relaxen voor tv of gezellig een boek lezen voor de haard. De Visu Lounge zit uiterst comfortabel, ook zonder bekleding. En dat heeft de lounge chair te danken aan zijn uitstekende verhoudingen.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Muuto Visu Lounge Chair eik naturel
€ 499,00
Muuto Visu Lounge Chair zwart
€ 499,00
Muuto Visu Lounge Chair grijs
€ 499,00
Muuto Visu Lounge Chair dusty green
€ 499,00

Overzicht

Eigenschappen

Uiterst comfortabel.

”Visu Lounge Chair is een natuurlijke evolutie van de Visu eettafelstoel"", zegt ontwerper Mika Tolvanen. ""Het uitgangspunt was om een lounge chair te ontwerpen die uiterst comfortabel zit - zelfs zonder bekleding - en dat is ons perfect gelukt.""

Perfecte verhoudingen.

Bij de Visu Lounge Chair zijn de maten perfect in verhouding. De lounge chair is niet te groot, niet te klein, en ook niet te laag of te hoog. De stoel heeft een elegante zitcurve, is compact en valt op door zijn eenvoud in design.  

Materialen.

De Visu Lounge Chair heeft een zitschaal uit essenhout of eikfineer en een fineerhouten onderstel, in naturelkleur of in de kleur van de zitschaal. De zitschaal is verkrijgbaar in diverse kleuren (gelakt), van naturel eikfineer tot grijs, donkergroen, mistgroen en zwart.

Bekleding.

Optioneel kan je de Visu Lounge Chair ook verkrijgen met een bekleding in diverse Kvadrat-stoffen of leder. Surf hiervoor naar onze specifieke pagina's.

Leveringstermijn.

Hou rekening met een leveringstermijn van 3 à 4 weken.

Afmetingen

Hoogte 69 cm - breedte 69 cm - diepte 51 cm
Zithoogte 40 cm - zitbreedte 60 cm - zitdiepte 39 cm

Muuto Visu Lounge Chair