Belkin Thunderbolt 3 Express Dock

Het Thunderbolt 3 Express Dock HD van Belkin zorgt voor een geheel nieuwe manier van werken met je Mac!

Prijs

€ 349,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Snelheid ten top.

Met 40 Gbps is hij twee keer zo snel als z’n voorganger. En doordat Thunderbolt 3 (USB‑C) zo veelzijdig is, is dit dockingstation geschikt voor stroomvoorziening én video- en dataoverdracht, via de meegeleverde Thunderbolt 3-kabel die je eenvoudig op je desktop aansluit.

Eén of meer?

Je kunt één 5K‑display of twee 4K‑displays op het dockingstation aansluiten. En met twee ingebouwde Thunderbolt 3-poorten kun je je Mac met Thunderbolt 3-poort aansluiten en tegelijkertijd tot vijf extra Thunderbolt-devices doorlussen.

Aansluitingen.

Het dockingstation is verder voorzien van drie USB 3-poorten (5 Gbs), Gigabit Ethernet, een audio-ingang, een audio-uitgang, een DisplayPort en een netstroom-aansluiting (adapter meegeleverd). HDMI en andere videoprotocollen worden ook ondersteund via compatibele adapters (afzonderlijk verkrijgbaar).

Thunderbolt 3

Thunderbolt 3 is gemaakt voor universeel gebruik, met de veelzijdigheid van USB‑C en een snelheid tot 40 Gbps voor gegevens­overdracht. De poort is geschikt voor opladen en snelle PCIe-gegevens­overdracht, en ondersteunt DisplayPort-, VGA- en HDMI-uitvoer (via ondersteunde adapters). Bovendien is Thunderbolt 3 omkeerbaar. Dus je sluit ’m altijd in één keer goed aan.

Thunderbolt 3 is twee keer zo snel als de vorige generatie. Het overzetten van gegevens van en naar randapparatuur gaat dan ook razendsnel en er blijft voldoende bandbreedte over om meerdere snelle devices aan te sluiten zonder hub of switch.

Afmetingen.

Kabellengte 1 m
Lengte 20,9 cm - breedte 9 cm - hoogte 2,7 cm

Baobab geurkaarsen Oceania Jukurrpa