Beats Studio Buds +

Het aangepaste akoestische platform van Beats Studio Buds + herbergt een krachtig, gebalanceerd geluid in een verfijnd en draagbaar design. Opnieuw ontworpen akoestische venting verbetert audioprecisie en verlaagt de druk voor een comfortabel gevoel gedurende de hele dag. Of je dus muziek luistert of gesprekken voert, met Studio Buds + ervaar je een rijk, meeslepend geluid, waar je ook bent.

* Verplichte velden

Prijs

€ 199,95

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus

Met één druk op de knop wissel je tussen twee dynamische luistermodi en laat je de buitenwereld toe, of juist niet. Actieve ruisonderdrukking (ANC) is ontworpen om zich aan jou aan te passen en ongewenste externe geluiden te neutraliseren. Schakel eenvoudig over naar de transparantiemodus om de wereld om je heen te horen.

Meer muziek, minder laadtijd

Dankzij de batterijduur van in totaal 36 uur waaronder 27 uur met de strakke en compacte oplaadcase en tot 9 uur met de oortjes kun je altijd rekenen op je Beats Studio Buds +. Is de batterij bijna leeg? Na 5 minuten opladen met Fast Fuel kun je weer tot 1 uur afspelen zodat je van meer muziek, podcasts en gesprekken kunt genieten.

Verbeterde compatibiliteit met Apple en Android

Beats Studio Buds + bieden betrouwbare functies voor Apple en Android, waaronder pairen met één tik en ‘Zoek mijn’ device.

Verbeterde compatibiliteit met Apple

Beats Studio Buds + beschikken over verschillende Apple functies:

 • Pairen met één tik: met één tik pair je met elk device in je iCloud-account
 • ‘Hé, Siri’: zeg “Hé Siri” om spraakbediening te activeren
 • ‘Zoek mijn’: vind je verloren oortjes op de kaart, op basis van de laatst bekende locatie waar ze gekoppeld waren
 • Draadloze updates: ontvang automatisch nieuwe software-updates en nieuwe functies

Verbeterde compatibiliteit met Android

Beats Studio Buds + zijn voorzien van verschillende Android-functies:

 • Google Fast Pair: maak met één tik verbinding en pair automatisch met alle Android- en Chrome-devices gekoppeld aan je Gmail-account
 • Audio schakelen: schakel naadloos tussen je Android, Chromebook en andere compatibele apparaten
 • Vind mijn apparaat: vind je oortjes eenvoudig terug met ‘Vind mijn apparaat’ van Google
Voor aanvullende functies kun je de Beats-app downloaden. Zo kun je je product aanpassen en krijg je software-updates en nieuwe functies waarmee je het meeste uit je oortjes haalt.

Heldere gesprekken

De vernieuwde stemgerichte microfoons van de Beats Studio Buds + bieden een hoogwaardige gesprekskwaliteit. Deze krachtige microfoons filteren het achtergrondgeluid weg zodat je stem nog duidelijker klinkt.

Op maat voor een beter geluid

Beats Studio Buds + hebben een comfortabele pasvorm met een perfecte akoestische afsluiting voor de beste geluidservaring. Studio Buds + zijn ontworpen voor verschillende oorafmetingen en de oorkussentjes zijn er in vier maten: XS, S, M en L. Eenvoudige, aanpasbare knoppen op het oortje geven je snel toegang tot je favoriete instellingen en dankzij de zweet- en waterbestendige IPX4-afwerking kun je ze overal mee naartoe nemen.

Inhoud van de verpakking:

 • Beats Studio Buds +-oortjes
 • Oplaadcase voor onderweg
 • Oorkussentjes in vier formaten
 • USB‑C-naar-USB‑C-oplaadkabel
 • Garantiekaart
Beats Studio Buds +