Met de draadloze PowerBeats2 Wireless geef je je sportprestaties een stevige boost. Deze compacte, lichtgewicht hoofdtelefoon uit de Active Collection van Beats haalt het maximum uit je muziek én je work-out!
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Overzicht

Eigenschappen

Gemaakt om te presteren.

PowerBeats2 Wireless is ontworpen voor sporters. De nieuwe PowerBeats is lichter en compacter en voorzien van een flexibele oorhaak die comfortabel zit en in alle omstandigheden - hoe hard je ook rent en hoe hoog je ook springt - blijft zitten.

Muziek die je kunt voelen.

Je muziek geeft je een energieboost en met de PowerBeats2 voeg je daar extra power aan toe. Het zuivere geluid houdt je in alle omstandigheden gemotiveerd tijdens het trainen. De dubbele driver-akoestiek versterkt de muziek in iedere oorknop: je geniet dus van élk detail en de geluidsweergave blijft helder bij alle volumeniveaus.

Veilig in het verkeer.

De PowerBeats2 Wireless laat omgevingsgeluid binnen, zodat je ook op straat veilig kan sporten en het verkeer rondom je opmerkt.

Meer vrijheid. Meer kracht.

Van de straat tot de tennisbaan, de draadloze PowerBeats2 geeft je de vrijheid om te trainen waar je maar wilt. Bluetooth-technologie zorgt voor een draadloze verbinding tot op een afstand van 9,1 meter van je iPhone, iPad of iPod. Je kan je dus vrij bewegen en je helemaal op je training richten. De PowerBeats2 is bovendien voorzien van een heroplaadbare batterij met een autonomie van zes uur en een snellaadtijd van 15 minuten.

Zweet- en waterbestendig.

De PowerBeats2 kreeg de uitstekende IPX-4-beoordeling voor zweet- en waterbestendigheid. Met de ingebouwde microfoon met afstandsbediening en anti-slip grip kan je telefoons beantwoorden, het volume aanpassen, je muziek afspelen of naar een volgend nummer gaan zonder dat je je training hoeft te onderbreken.

Standaard meegeleverd. 

Beats PowerBeats2 draadloze koptelefoon, beschermetui, universele micro USB-kabel en kabelclip.

Beats by Dr. Dré PowerBeats2 Wireless Active Collection blauw