Baobab geurkaarsen I love ski

De I love ski-geurkaars staat in het teken van de liefde voor de sneeuw en de skipistes. Het glas is versierd met een zeefdrukontwerp van ski's en snowboards tegen een achtergrond van discrete hartjes. Het frisse plantenparfum doet denken aan de geur van smeltende sneeuw in de bergen.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 105,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Vijgenblad - Iris - Muskus.

Het frisse plantenparfum doet denken aan de geur van smeltende sneeuw in de bergen. De kaars is zo mooi dat ze het hart van degene aan wie je ze geeft ongetwijfeld zal doen smelten. Het seizoen van de liefde en de ski’s is geopend en we laten je alvast zacht van deze liefdespiste glijden.

Baobab Collection.

Het Waalse Baobab Collection ging in 2002 van start, na een fascinerende en avontuurlijke doorreis in Tanzania. Het pure, authentieke en ruwe Afrikaanse continent leverde bergen inspiratie op aan thema's, kleuren en aroma's. Die aroma's werden vervolgens verder verfijnd door één van de belangrijkste parfumeurs in het Franse Grasse, dé tempel van de wereldwijde parfumindustrie.

Artisanaal. Made in Belgium.

De naam van de collectie, Baobab, verwijst nog steeds naar de Afrikaanse roots, al worden de Baobab kaarsen sinds 2004 volledig artisanaal in België geproduceerd. De glazen vaas is mondgeblazen en het volledige productieproces van de kaars is handwerk. Als de kaars is opgebrand, kan je de pot nog steeds als vaas of decoratief object gebruiken.

Nuttige weetjes:

  • Voor je de kaars na gebruik opnieuw aansteekt, knip je de wieken best bij zodat ze niet langer zijn dan 1 cm. Kortere wieken voorkomen een donkere rook na enkele uren branden.
  • Laat de kaars branden tot de oppervlakte volledig vloeibaar is. Zo vermijd je dat de kaars wordt uitgehold.
  • Breng de wieken ongeveer vijf minuten na het doven van de kaars - voor de was volledig vast wordt - terug naar hun originele, verticale positie. Op die manier kan je de wieken bij een volgend gebruik makkelijk bijknippen én weer aansteken.
  • Brand de laatste centimeters niet op om te vermijden dat de wieken plat gaan liggen in de vloeibare was en tegen het glas branden. Een wiek die bij het glas brandt, kan het glas doen breken.

Afmetingen.

Max 10: Hoogte 10 cm - 60 branduren
Max 16: Hoogte 16 cm - 150 branduren

Woud Annular hanglamp