Baobab geurdiffuser

White Rhino

De Baobab diffuser White Rhino verspreidt aromatische geuren, perfect voor de keuken en eetkamer. Deze kruidige geur uit de Baobab Collection haalt z’n inspiratie bij de wit-grijze neushoorn, die voorkomt in Afrika en behoort tot één van de slechts vijf overlevende soorten neushoorns

Prijs

€ 95,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Haute parfumerie voor het interieur.

De collectie huisparfums van Baobab is haute parfumerie voor het interieur. De parfums bestaan uit een reeks ingenieuze sprays en diffusers met geurstokjes. Het Waalse Baobab (in 2002 opgericht na een fascinerende doorreis in Tanzania) selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie. De subtiele en sensuele geuren van Baobab geven je woning net die extra uitstraling en verfijning.

Eén van de slechts vijf overlevende soorten neushoorns.

De Baobab geurdiffuser White Rhino haalt z’n inspiratie bij de wit-grijze neushoorn, die voorkomt in Afrika en behoort tot één van de slechts vijf overlevende soorten neushoorns. White Rhino verspreidt een geurcombinatie van noten met citrus en sterke ceder, ideaal voor de keuken en eetkamer. De diffuser - in doorschijnend glas met een inhoud van 500 ml - gaat gemiddeld 9 maanden mee in ruimtes van 40 tot 60 m², afhankelijk van de vochtigheid, temperatuur en de grootte van de ruimte waar je de geurfles plaatst.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Afmetingen.

Inhoud 500 ml

Baobab geurdiffuser White Rhino