Baobab geurdiffuser Feathers

De Baobab Feathers geurdiffuser - een limited edition - brengt de subtiele geur van zwarte rozen en oud hout tot in de woonkamer. Het is een heerlijke mix van zachte, vrouwelijke tinten en mannelijke, stoeren geuren. De diffuser zelf zit in een geborsteld opaalglas en geeft zo een uniek effect aan het Feathers thema.

Prijs

€ 125,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Zwarte rozen en oud hout.

De Feathers geurdiffuser combineert de zachte geur van zwarte rozen met tinten van oud hout. Oud hout is één van de zeldzaamste, kostbaarste en duurste ingrediënten in het register van een parfumeur. In combinatie met rozen levert het een ultieme mix op van broosheid (zwarte rozen) en kracht (oud hout), twee tinten die elkaar perfect in balans brengen, een beetje zoals ying en yang. 

Haute parfumerie voor het interieur.

De collectie huisparfums van Baobab is haute parfumerie voor het interieur. De parfums bestaan uit een reeks ingenieuze sprays en diffusers met geurstokjes. Het Waalse Baobab (in 2002 opgericht na een fascinerende doorreis in Tanzania) selecteert ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Daaruit worden geuren ontwikkeld door een meesterparfumier uit Grasse, het mekka van de wereldwijde parfumindustrie. De subtiele en sensuele geuren van Baobab geven je woning net die extra uitstraling en verfijning.

Gebruikswijze.

Open het deksel, verwijder de waterdichte dop en schroef het deksel weer op. Stop vervolgens de meegeleverde zwarte houten stokjes in de fles. Voor een optimale geurverspreiding gedurende een langere periode kan je de stokjes regelmatig omdraaien.

Afmetingen.

Inhoud 500 ml
Hoogte fles 19,5 cm
Hoogte stokken 42 cm

Baobab geurdiffuser Feathers