Ninove terug naar school

5% korting op iPad, 10% op Mac én alle accessoires die je bij je Mac aankoopt.

Met een Mac of iPad ga je met plezier terug naar school! Ze zijn snel, krachtig en gebruiksvriendelijk, zodat jij je volop kan concentreren op je resultaten. Wij starten je nieuwe Mac of iPad gratis voor je op en helpen je graag op weg zodat je nieuwe studiegenoot geen geheimen meer voor je kent.

En da's lang niet alles, want tot 30 september geniet je bij Pure Lifestyle van 5% korting op iPad, 10% op Mac én alle Mac-accessoires die je erbij koopt, zoals een externe schijf, printer, kabeltjes en adapters, muis en toetsenbord, AppleCare, Microsoft Office, luidspreker, hoofdtelefoon, sleeve en rugzak.


Kies hier je Mac.

Kies hier je iPad.
 

Kortingen worden verrekend aan de kassa in onze winkel in Ninove. Actie geldig tot en met 30 september 2019. Eén Mac of iPad per student/leerkracht. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen op Apple en is voorbehouden voor leerlingen, studenten en leerkrachten. Facturatie op naam van de student of leerkracht (zonder BTW-nummer).Ninove kot terug naar school

Tot 15% korting op de inrichting van je studeerkamer of kot!

Studeren is bouwen aan je toekomst. En dat gaat een stuk vlotter als je studeerkamer cosy én tegelijk efficiënt is ingericht. En daarvoor is Pure Lifestyle de ideale partner. Van je Mac tot iPad en zelfs de volledige inrichting van je studentenkot, compleet met bureau, ergonomische bureaustoel, verlichting, kastjes, zitbank én accessoires.

Tot 30 september geniet je bij Pure Lifestyle van wel 15% korting op meubelen. En da's lang niet alles. Je krijgt ook extra's bij bepaalde bureaustoelen van Vitra, zoals de bovenstaande Rookie bureaustoel. Die zit uiterst comfortabel én is buitengewoon ergonomisch met een rugleuning die licht doorbuigt en zich aanpast aan je houding. Als je de Rookie aankoopt tijdens deze actie, krijg je er naast je korting gratis een Toolbox bovenop, waarin je alle kleine spullen op je bureau een plek geeft.


Kortingen worden verrekend aan de kassa in onze winkel in Ninove. Je geniet van 10% korting op meubels als wij alles bij jou gratis komen leveren en installeren. En maar liefst 15% als je alles zelf komt ophalen en zelf de handen uit de mouwen steekt. Deze actie is geldig tot en met 30 september 2019.