Welkom bij
Pure Lifestyle.

Pure Lifestyle, dat is Apple én interieurarchitectuur. Elke afdeling met zijn eigen team. In àlles wat we doen, staat onze passie, kennis en service centraal. Onze Apple experten installeren je nieuwe toestel en zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe Apple device. En onze interieuradviseurs inspireren je met warme settings en adembenemende moodboards. Ze helpen je bij je materiaalkeuze, geven je kleur- en lichtadvies en maken professionele technische plannen voor de totaalinrichting van je woning of onderneming.

Apple zit in ons DNA.

Pure Lifestyle is in 2009 opgericht door Steven Van den Eynde, journalist en voormalig marketing manager bij Apple België. De ongewone cocktail van Apple met interieurarchitectuur in Pure Lifestyle, is gebaseerd op de ervaringen van Steven bij Apple en Interieur Kortrijk. Eind van de jaren '90 zocht Steven nieuwe pistes om Apple, dat toen door een diep dal ging, terug op de rails te krijgen. Hij ging een samenwerking aan met Interieur Kortrijk, toen één van de grootste interieurbeurzen van ons land. Het is onder meer dààr dat de Mac in België aan zijn opmars begon. “Op Interieur Kortrijk bereikten we een heel nieuwe doelgroep - mensen die houden van design. We kregen er de unieke kans om te tonen hoe verrassend compatibel een Mac is, en zoveel béter dan een pc. En met iPod en iTunes, en later iPhone, vond Apple zijn groeihonger helemaal terug."

Nergens anders ter wereld.

Ook daarna bleef Steven in nauw contact met Apple. Het is die passie voor het merk en zijn kennis van Apple, dat Pure Lifestyle maakt tot wat het vandaag is. Pure Lifestyle oogt anders en voelt anders dan alle andere winkels. De combinatie van Apple en interieurarchitectuur zorgt voor een uniek concept dat je nergens anders zal vinden.

Premium service.

Als Apple Authorised Reseller maakt Pure Lifestyle een wereld van verschil in beleving, productkennis, service en ondersteuning. We maken je Apple product gebruiksklaar en migreren je gegevens. Als je toestel van bij ons komt, zal je ook nooit zonder vallen. Bij een eventuele herstelling zorgen we tijdelijk voor een gratis vervangtoestel.
Genius. Zoals het hoort.

Dankzij onze Apple experten ben je altijd zéker van een perfecte service. Of je nu als particulier je eerste iPhone of Mac koopt of als onderneming honderden iPads in gebruik hebt, we zijn pas tevreden als onze klanten zorgeloos aan de slag kunnen.


Apple én interieur.
Het beste van twee werelden.

Totaalinrichting van woning en onderneming.

Onze interieurarchitecte Evchen en Koen, onze Retail Manager, inspireren je met warme settings, adembenemende moodboards en 3D-tekeningen. Ze helpen je bij je materiaalkeuze, geven je kleur- en lichtadvies en maken professionele technische plannen voor de totaalinrichting van je woning of onderneming.
Geheel op maat.

Of je nu droomt van een nieuwe keuken, een dressing met maatwerkkasten of een complete inrichting of facelift van je woning, thuiskantoor, onderneming of horecazaak: we coördineren en begeleiden het hele project, van groot tot klein en van concept tot de volledige interieurafwerking.
Vakwerk.

Voor de uitvoering van maatwerk, totaalinrichting en grotere projecten werken we samen met de allerbeste vaklui. Van aannemers tot keukenbouwers, schrijnwerkers, schilders, enz. Ook voor de coördinatie en opvolging kan je op ons rekenen. Zo kan jij met een gerust gemoed het startschot geven voor je nieuwe project!

Projecten en inrichting van kantoren.

Is je onderneming, kantoor of horecazaak toe aan een facelift of start je binnenkort je eigen bedrijf op? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met Koen en Evchen en maak een vliegende start met een functionele, eigentijdse én aangename werkomgeving. Helemaal aangepast aan je eigen wensen en stijl.Twee verdiepingen
boordevol inspiratie.

Verspreid over 2 verdiepingen vind je àlles van Apple én interieur voor bij je thuis én op je werk.


Blikvanger.

Pure Lifestyle is dé blikvanger aan de buitenkant van het Ninia Shopping Center in Ninove. Met 800m2 aan winkeloppervlakte is onze showroom nu vier keer groter dan voorheen.