Apple Smart Keyboard

De Smart Keyboard Folio voor je iPad is een fullsize toetsenbord voor de momenten dat je er een nodig hebt. Daarna vouw je ’m terug en heb je een stijlvolle cover die je voorkant beschermt. Dankzij het innovatieve, opvouwbare design kun je je iPad altijd in een prettige kijkhoek zetten. En omdat je dit toetsenbord niet hoeft op te laden of te koppelen, kun je meteen aan de slag.

Prijs

€ 179,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Handig in gebruik. Handig om mee te nemen.

Vouw Smart Keyboard uit als je het nodig hebt. Ben je klaar? Vouw het terug en je hebt een superdunne en lichte cover die bestand is tegen dagelijks gebruik. 

Geen stekkers. Geen knoppen. Geen gedoe.

Zowel de stroomvoorziening als het dataverkeer tussen iPad en het Smart Keyboard lopen via de Smart Connector – batterijen of een lader komen er dus niet aan te pas. Zet je iPad gewoon neer en begin met typen. En als je het Smart Keyboard er af haalt, verschijnt automatisch het schermtoetsenbord.

Soepele communicatie. Gevoed door innovatie.

Om de Smart Connector optimaal te kunnen benutten, gebruikt Apple een speciaal materiaal dat zowel stroom als data geleidt. Dit materiaal zit tussen de bovenste laag van sterk polyurethaan en de onderste laag van zacht microvezel. Het Smart Keyboard is dan ook allesbehalve gewoon.

Doorweven met innovatie.

Anders dan bij een klassiek toetsenbord zit er geen ruimte tussen de toetsen waar koffie of kruimels in kunnen verdwijnen. De bovenlaag van speciaal geweven slijtvast materiaal is met een laser bewerkt om de toetsen te vormen. Deze sterke stof geeft de toetsen ook hun veerkracht, waardoor het gebruikelijke mechanisme overbodig werd. En de coating is vocht- en vuilbestendig.

Werkbalk op het scherm.

Vet, cursief, onderstrepen, knippen en plakken, je maakt je tekst helemaal af met een paar tikjes. De werkbalk op het scherm kan bovendien worden aangepast voor apps van derden, zodat je altijd de juiste tools binnen handbereik hebt.

Toetscombinaties.

Met vertrouwde toetscombinaties op je Smart Keyboard kun je op iPad nóg meer doen, bijvoorbeeld tussen apps schakelen of de zoekfunctie activeren. Je kunt zelfs app-specifieke toetscombinaties gebruiken. Houd de Command-toets ingedrukt om alle toetscombinaties in een app te bekijken.

Compatibiliteit.

  • 10,5‑inch iPad Pro
  • iPad Air (3e generatie)
  • iPad (8e generatie)
  • iPad (7e generatie)
Apple Smart Keyboard iPad (9e gen.)