Apple Mac mini

Mac mini met M2 is zo snel dat je in nóg minder tijd nóg meer kunt doen. En M2 Pro is de eerste pro‑chip ooit in een Mac mini, waarmee die ongekende hoogten bereikt. Tel daar een veelzijdige reeks poorten bij op en je hebt een desktop die klaar is voor alles, welke chip je ook kiest.

Mac mini

Werkpaard.
Racepaard.


Met de superkracht
van M2 en M2 Pro.


De nieuwe generatie Apple silicon maakt van deze Mac mini een echt werkpaard. Van rijke presentaties tot de meest intense games, voor de M2-chip is niets te gek. En de M2 Pro kan met het grootste gemak extreem veeleisende taken aan, zoals het bewerken van enorme afbeeldingen of 8K ProRes‑video.8-core CPU

10‑core GPU

Tot 24 GB centraal geheugen

100 GB/s geheugen­­­bandbreedte


De volgende generatie Apple silicon.

M2 brengt de volgende generatie Apple silicon naar Mac mini, met ruim 20 miljard transistors – 25 procent meer dan M1. En M2 heeft ook nog 50 procent meer geheugen­bandbreedte dan M1, waardoor je makkelijk al je workflows afhandelt en moeiteloos switcht tussen apps.


Tot 12-core CPU

Tot 19‑core GPU

Tot 32 GB centraal geheugen

200 GB/s geheugen­­­bandbreedte


Met M2 Pro krijgen pro-prestaties een compleet nieuwe dimensie.

M2 Pro tilt Mac mini naar ongekende hoogten met meer dan 40 miljard transistors – twee keer zoveel als die van M2. En met 50 procent meer geheugen dan M2 en twee keer zoveel geheugen­bandbreedte is geen project of workflow te zwaar voor M2 Pro. Of je nu een verzameling foto’s bewerkt in Lightroom Classic of kleurcorrecties uitvoert in 8K‑video’s met DaVinci Resolve.
Snelle SSD-opslag.

Mac mini is uitgerust met 100% flashopslag: een SSD van tot wel 8 TB met meer dan genoeg ruimte voor al je foto- en video­bibliotheken, bestanden en apps. Dat is maar liefst tot vier keer zoveel als de vorige generatie.

Memorabel geheugen.

Het centraal geheugen van Mac doet meer dan traditioneel RAM-geheugen. Dankzij de enorme bandbreedte en de minimale vertraging kan Apple silicon data nog efficiënter verwerken, waardoor alles wat je doet super­vloeiend aanvoelt. Mac mini met M2 kun je voorzien van 8 tot 24 GB geheugen, en Mac mini met M2 Pro van 16 tot 32 GB.


Op en top beveiligd.

macOS was altijd al het veiligste platform en Apple laat niets aan het toeval over. M2 en macOS Ventura voorzien Mac mini van privacy- en beveiligings­features die hun weerga niet kennen, zoals ingebouwde bescherming tegen malware en virussen. En dankzij de Secure Enclave van de nieuwe generatie blijven je systeem en je gegevens optimaal beschermd.Compact ontwerp

Torenhoge prestaties.
Zonder de toren.

Of je nu kiest voor M2 of M2 Pro, door de kracht en efficiëntie van Apple silicon laat Mac mini andere veel grotere desktops ver achter zich. En dat in een compact en iconisch design van 19,7 x 19,7 cm.


Veelzijdigheid

Geen stoppen aan.

Baanbrekende prestaties, een uitgebreide reeks poorten en een compact formaat. Deze mini-desktop is ideaal voor een groot aantal toepassingen, en helemaal klaar voor wat je maar wilt doen.


Connectiviteit en aansluitingen

Pak alles mee.


Met twee of vier Thunderbolt 4-poorten, twee USB‑A-poorten, HDMI, wifi 6E en Gigabit Ethernet kun je vrijwel alles op Mac mini aansluiten. En als je nog sneller internet wilt, kun je Mac mini configureren met 10‑Gb Ethernet, waarmee je tot 10 keer zoveel doorvoer hebt.
Thunderbolt 4

Ultrahoge bandbreedte en ultraveelzijdig. Dat is Thunderbolt in een notendop. Je kunt gegevens overzetten met snelheden tot 40 Gb/s. Externe devices opladen of van stroom voorzien. En je werkplek uitbreiden met externe displays met een resolutie tot 6K en 60 Hz dankzij Thunderbolt 4. Met HDMI kun je zelfs schermen met een resolutie tot 8K aansluiten..


Wifi 6E

Doorvoer tot 2,4 Gb/s

Wifi 6E is nu voor het eerst beschikbaar op Mac mini, en biedt betere prestaties en een doorvoer­snelheid van tot wel 2,4 Gb/s voor supersnelle gegevens­overdracht of reserve­kopieën met Time Machine.


Accessoires

Alles op tafel.

Met Studio Display haal je het maximum uit je Mac mini, dankzij het 27‑inch 5K Retina-display en de 12‑MP camera met Middelpunt. En als je draadloze Magic-accessoires zoals het Magic Keyboard met Touch ID toevoegt, maak je het helemaal af.

Shop


Trade In

Ruil je oude toestel in
voor korting op een nieuw.

Heeft je oude Mac zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.Ontworpen met de planeet in gedachten.

Een behuizing van 100 procent gerecycleerd aluminium. Milieuvriendelijke verpakking. Een groenere toeleverings­keten. Mac mini is zo gemaakt dat zijn invloed op het milieu tot een minimum beperkt wordt.

Apple Financial Services

Een Mac, iPad en/of iPhone
voor de prijs van een koffie per dag

Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar, flexibel en altijd up-to-date. Je hoeft geen grote budgetten vrij te maken en je moet je ook geen zorgen maken over verouderde toestellen. Meer info3 jaar gemoedsrust met het AppleCare Protection Plan.

Met het AppleCare Protection Plan voor Mac heb je tot drie jaar lang recht op deskundige ondersteuning en profiteer je van extra mogelijkheden voor reparatie van je hardware door Apple. AppleCare dekt bovendien niet alleen je Mac zelf, maar ook meegeleverde accessoires zoals de lichtnet­adapter en Apple geheugen (RAM). En je kunt je Apple product ter plekke laten repareren als je in het buitenland bent. Je hoeft maar de telefoon te pakken om antwoord te krijgen op vragen over je Mac, macOS, iCloud en Apple apps, maar evenzeer om verbinding te maken met een draadloos netwerk of een printer.

AppleCare voor Mac mini: €89.

Waarom Pure Lifestyle?

We maken van service
een punt.Dankzij onze Apple experten zijn onze klanten altijd zéker van een perfecte service. Of je nu als particulier je eerste iPhone of Mac koopt of als onderneming honderden iPads in gebruik hebt, ons team is pas tevreden als onze klanten zorgeloos aan de slag kunnen met hun Apple toestel. We maken je nieuwe toestel gebruiksklaar en zetten ook je gegevens over. Helemaal gratis. En als je je toestel bij ons aankoopt, zal je ook nooit zonder vallen. Bij een eventuele herstelling zorgen we tijdelijk voor een gratis vervangtoestel.Apple Mac mini met M2-chip