Apple 24-inch iMac

Hallo, iMac. Geïnspireerd door het beste van Apple. Getransformeerd door de M1‑chip. Valt op in iedere ruimte. Past perfect in je leven.Zeven levendige tinten.

Ga voor kleur.Slechts 11,5 mm.

Dat is dun.

Dit buitengewone design is helemaal te danken aan de Apple M1-processor, de eerste system on a chip voor Mac. De processor, de graphics, het geheugen en meer: alles staat bij elkaar op één chip. Hierdoor kon Apple in heel weinig ruimte een complete computer kwijt. iMac is zo dun en compact dat hij overal past.

Een perfect uitgebalanceerde voet.

En bliksemsnelle Thunderbolt-poorten.

Magnetische connector.

Met stoffen kabel in dezelfde kleur.

Een schitterend 24-inch 4.5K Retina-display.

Zie het grote geheel. En alle details. In volle scherpte.

In de brede kleur­weergave (P3) komt alles wat je bekijkt in meer dan een miljard kleuren tot leven, met een helderheid van 500 nits. Dankzij de toon­aangevende antireflectie­coating is het prettiger kijken en aangenamer lezen. True Tone-technologie stemt de kleur­temperatuur van je display automatisch af op het omgevings­licht, voor een natuurlijker beeld. Dus of je nu foto’s bewerkt, presentaties maakt of je favoriete films en series bekijkt, alles ziet er fantastisch uit op iMac.

1080p FaceTime HD-camera.

Dit is het beste camera­systeem ooit op een Mac. Met een dubbel zo hoge resolutie voor video­gesprekken van nog mooiere kwaliteit. Een grotere sensor die meer licht vangt. En de geavanceerde beeldsignaal­processor (ISP) van de M1, die voor nog betere beelden zorgt. Je ziet er dus altijd op je best uit bij het FaceTimen en in video­vergaderingen.

Je staat er goed op!

De ISP op de M1 maakt gebruik van computationele videografie voor een betere beeld­kwaliteit. Voor indruk­wekkende videobeelden worden diverse stappen doorlopen om elke pixel te analyseren en te verbeteren, met meer dan een biljoen bewerkingen per seconde. De geavanceerde algoritmen voor ruisreductie zorgen voor een buitengewone helderheid. Tonemapping verbetert het dynamisch bereik, voor meer details in lichte en donkere delen. En de Neural Engine in de M1‑chip past de belichting en witbalans zo aan dat je er in alle licht­omstandigheden precies goed uitziet.

Microfoons van studiokwaliteit.

Voor een goed gesprek.

Of je nu videobelt met vrienden, een podcast inspreekt of een audiotrack opneemt, de microfoons van iMac geven je stem luid en duidelijk weer. De drie microfoons van studiokwaliteit voorkomen dat geluid rondzingt, zodat gesprekken minder haperen en je niet steeds gelijktijdig begint te praten. De bundel­vormende technologie filtert achtergrond­geluiden weg. Dat betekent dat iedereen jou hoort, en niet wat er om je heen gebeurt.

Zes speakers. Kamervullend geluid.

iMac levert geluid dat zonder moeite de ruimte vult. Twee paar force-cancelling woofers zorgen voor een rijk en diep basgeluid, zonder ongewenste trillingen. En voor elk paar woofers bevat het systeem een uitstekende tweeter. Dat levert prachtig gedetailleerd geluid op, zodat je nog meer geniet van films en muziek.

Alsof je in de cinema zit.

Dankzij de vernieuwde speakers en geavanceerde algoritmen ondersteunt iMac nu ruimtelijke audio bij het afspelen van video met Dolby Atmos. In combinatie met het 4.5K‑display is het bijna alsof je in de bioscoop zit.

M1 en macOS Monterey

Meer kracht.
Meer mogelijk­heden.

M1 is de krachtigste chip die Apple ooit heeft gemaakt. En macOS Monterey is het meest geavanceerde desktop­­besturings­systeem ter wereld. Samen tillen ze iMac naar een hoger niveau, met krachtige prestaties, meer efficiency en uitstekende beveiliging.

Koel. Fluisterstil. En méér dan vier keer sneller!

iMac komt zo goed als direct uit de sluimerstand, apps openen gaat razendsnel, en het hele systeem voelt ontzettend vlot aan. Omdat de CPU tot 85% sneller is en de graphics tot twee keer sneller zijn dan bij standaard 21,5-inch iMac-modellen, kun je met apps als Xcode en Affinity Photo in een mum van tijd code compileren of in real time foto’s bewerken. En zelfs bij zulke zware taken blijft deze iMac koel en stil. Dat is het voordeel als je de hardware, software en de chip allemaal samen ontwerpt.

Razendsnel surfen met honderden tabs tegelijk open.

Dat betekent dat Safari sneller is dan ooit. Zo kun je browsen terwijl er honderden tabs tegelijk openstaan.

Duizelingwekkend snel door je foto's scrollen, ze sorteren en bewerken.

Razendsnel je foto's van je iPhone bekijken, bewerken en verwerken in de Foto's-app.

En óók in Adobe Photoshop en Lightroom.

Je kunt razendsnel foto’s bewerken in Adobe Lightroom. Zelfs beelden van 100 megapixels.

Je video-opnames supersnel bewerken en exporteren.

iMovie werkt sneller dan ooit op de nieuwe iMac.

Ja, óók in Final Cut Pro.

In Final Cut Pro kan je vlot en snel tot 5 streams van 4K beeldmateriaal, of één stream van 8K beeldmateriaal bewerken.

Gamen dat het een lieve lust is.

Je games in Apple Arcarde op iMac waren nog nooit zo spectaculair én nog nooit zo snel.

Meer apps dan ooit voor iMac.

iMac heeft apps voor vrijwel alles en iedereen. Met M1 en macOS Monterey kun je zelfs veel van je favoriete iPhone- en iPad-apps direct op je iMac gebruiken. En apps zoeken, ontdekken en downloaden gaat nog altijd even makkelijk in de Mac App Store.

iMac + iPhone

Mooi koppel.

Met iMac geniet je van de beste iPhone-features op een prachtig groot scherm. Op iPhone kun je ook onderweg bij alles wat je nodig hebt van je iMac. En gebruik je ze samen, dan is het een magische combinatie.

AirDrop

Met AirDrop deel je moeiteloos foto’s, websites, bestanden en meer met je iMac.

Universeel klembord

Met ‘Universeel klembord’ kopieer je bijvoorbeeld tekst, beelden en foto’s van je iPhone naar je iMac.

Kleur tot aan je vingertoppen.

De nieuwe iMac heeft een toetsen­bord, muis en trackpad in dezelfde kleur. Het Magic Keyboard heeft nu ook speciale toetsen voor Spotlight, de dicteer­functie, ‘Niet storen’ en emoji. En voor het eerst heeft iMac nu Touch ID. Zo kun je makkelijk en veilig je computer ontgrendelen, betalen met Apple Pay en apps downloaden, gewoon met je vinger.


Trade In.

Ruil je oude Mac in voor korting op een nieuwe.
Heeft je oude Mac zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.


Apple Financial Services.

Een Mac, iPad en/of iPhone voor de prijs van een koffie per dag.


Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar, flexibel en altijd up-to-date. Je hoeft geen grote budgetten vrij te maken en je moet je ook geen zorgen maken over verouderde toestellen.

Meer info.


Waarom Pure Lifestyle?

We maken van service
een punt.


Dankzij onze Apple experten zijn onze klanten altijd zéker van een perfecte service. Of je nu als particulier je eerste iPhone of Mac koopt of als onderneming honderden iPads in gebruik hebt, ons team is pas tevreden als onze klanten zorgeloos aan de slag kunnen met hun Apple toestel. We maken je nieuwe toestel gebruiksklaar en zetten ook je gegevens over. Helemaal gratis. En als je je toestel bij ons aankoopt, zal je ook nooit zonder vallen. Bij een eventuele herstelling zorgen we tijdelijk voor een gratis vervangtoestel.Sonos Roam