Apple Mac Studio

Superkrachtcentrale. Enorm compact. Uitgebreid aansluitbaar. Weergaloze prestaties.

Weergaloze prestaties.


Mac Studio is een totaal nieuwe desktop‑Mac. Hij is bizar snel, heeft een hele serie aansluitingen, opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden en past dankzij z’n ongelofelijk compacte formaat gewoon op je bureau. Hiermee verander je elke ruimte in een complete studio.

Waanzinnige power. Voor je wildste ideeën.


Aan jou de keuze of je gaat voor de razendsnelle M1 Max of voor de krachtigste chip in een personal computer tot nu toe: de gloednieuwe M1 Ultra.

M1 Max


10-core CPU

Tot 32‑core GPU

Tot 64 GB centraal geheugen

400 GB/s geheugen­­­bandbreedte


M1 Ultra


20-core CPU

Tot 64‑core GPU

Tot 128 GB centraal geheugen

800 GB/s geheugen­­­bandbreedte
M1 Max

M1 Max heeft genoeg power voor de meest ambitieuze projecten. Of je nu in meerdere apps tegelijk wilt werken, al je foto’s wilt ordenen en bewerken, muziek van professionele kwaliteit wilt produceren of bijvoorbeeld op zoek wilt gaan naar een nieuwe exoplaneet, de razendsnelle M1 Max staat voor je klaar.


Tot
2,5x

snellere CPU-
prestaties

Tot
3,4x

snellere
GPU-prestaties

Tot
2,2x

snellere machine
learningTot 9 streams 8K ProRes-video afspelen


57 miljard transistors

Tot 11 biljoen bewerkingen per seconde


Ondersteunt tot 5 displays

H.264-, HEVC- en ProRes-codering en ‑decodering


SSD tot 8 TB met leessnelheden tot 7,4 GB/s


M1 Ultra


M1 Ultra bestaat uit twee M1 Max‑chips. Daardoor kun je dingen doen op een schaal die haast niet te bevatten is. Zoals complexe deeltjes­simulaties uitvoeren of enorme 3D-omgevingen renderen, iets waar je voorheen niet eens aan hoefde te beginnen. En omdat M1 Ultra ook twee keer zoveel media engine-resources heeft, kun je tot maar liefst 18 streams 8K ProRes 422-video afspelen. Dat lukt je op geen enkele andere personal computer.


Tot
3,8x

snellere CPU-
prestaties

Tot
4,5x

snellere
GPU-prestaties

Tot
3,0x

snellere machine
learningTot 18 streams 8K ProRes-video afspelen


114 miljard transistors

Tot 22 biljoen bewerkingen per seconde


Ondersteunt tot 5 displays

H.264-, HEVC- en ProRes-codering en ‑decodering


SSD tot 8 TB met leessnelheden tot 7,4 GB/s

Prestaties
van formaat.

Het onvoorstelbare vermogen en de ongekende efficiëntie van Apple silicon hebben een compleet nieuwe high‑end desktop mogelijk gemaakt. Het uitgangspunt voor het design van Mac Studio was heel eenvoudig: een zo klein mogelijke behuizing waarin M1 Max of M1 Ultra ongehinderd z’n werk kan doen, zodat jij je volledig op je creativiteit kunt richten.

Past perfect.

Mac Studio past met gemak onder de meeste displays, dus al dat vermogen en al die poorten zijn altijd binnen handbereik.

Hoe cool is dat.

In de Mac Studio-behuizing van 19,7 cm bij 19,7 cm is een baanbrekend koelsysteem geïntegreerd. Daardoor raast M1 Max of M1 Ultra in no time – en muisstil – door zelfs de meest veeleisende taken.

Geweldige
connecties.Mac Studio heeft aan de voor- en de achterkant in totaal 12 supersnelle en goed bereikbare poorten, zodat jij de studio van je dromen kunt samen­stellen. Aan de voorkant kun je bijvoorbeeld je camera, externe opslag en andere devices aansluiten. En aan de achterkant zitten de poorten waar je tot maar liefst vier Pro Display XDR’s en één 4K‑tv kunt inpluggen, zodat je het grotere geheel ziet. Verder is er een mini‑jack-aansluiting aanwezig die geschikt is voor een koptelefoon met een hoge impedantie, maar waar je ook versterkte speakers op kunt aansluiten.

Studio Display en Mac Studio.
Een dreamteam.

Mac Studio en de nieuwe Studio Display vormen samen de ultieme studioconfiguratie. Met zijn adembenemende 27‑inch 5K Retina-display, 12‑MP ultragroothoek­­­camera met Middelpunt, drie microfoons van studiokwaliteit en zes speakers met ruimtelijke audio is Studio Display in alle opzichten de perfecte aanvulling op Mac.

Je studio opnieuw uitgevonden.

Mac Studio is zo compact en heeft tegelijkertijd zo veel poorten, dat je je werkplek heel anders kunt inrichten en je creativiteit de vrije loop kunt laten.

Mac Studio is bovendien geschikt voor het aansluiten van tot vier Pro Display XDR’s en één 4K‑tv.


Maak het af.
Maak het magisch.


Alle Magic-accessoires (Magic Keyboard met Touch ID, Magic Mouse en Magic Trackpad) zijn draadloos, oplaadbaar, nauwkeurig en prettig in het gebruik. En ze zijn nu ook in de combinatie zilver/zwart verkrijgbaar, waardoor ze perfect bij je studio-inrichting passen.

macOS en pro‑apps. Geoptimali­seerd voor Apple silicon.

macOS Monterey past zich standaard volledig aan Apple silicon aan. Daardoor benut het automatisch alle extra GPU-, CPU- en machinelearning-capaciteit van M1 Max of M1 Ultra. Intussen zijn er ook al meer dan 10.000 apps en plug‑ins geoptimaliseerd en kun je gebruikmaken van handige, nieuwe macOS-features als ‘Universele bediening’, Opdrachten en Focus. Dus wat je ook wilt gaan doen, het kan op manieren die je nooit voor mogelijk had gehouden.


Trade In.

Ruil je oude Mac in voor korting op een nieuwe.
Heeft je oude Mac zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.


Apple Financial Services.

Een Mac, iPad en/of iPhone voor de prijs van een koffie per dag.


Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar, flexibel en altijd up-to-date. Je hoeft geen grote budgetten vrij te maken en je moet je ook geen zorgen maken over verouderde toestellen.

Meer info.


Apple Store Ninove


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPhone, iPad of Mac. En we zetten de gegevens over van je oude toestel. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun Apple device bij Pure Lifestyle aankopen.


Apple workshops

Pure Lifestyle werkt momenteel aan een nieuwe reeks workshops over de Mac. Van een gratis kennismaking met de belangrijkste functies van je Mac tot betalende opleidingen waarin we je elk detail van je Mac leren kennen op jouw tempo en op basis van je interesses.

`
Apple Mac Studio