13-inch MacBook Air

Superlicht zwaargewicht.
Met de superkracht van M2.

Gloednieuw en opvallend dun design, ontwikkeld rondom de nieuwe M2‑chip. Met een prachtig Liquid Retina-display, een 1080p FaceTime HD-camera, vier speakers en een batterij die tot 18 uur meegaat.MacBook Air

Compleet nieuw
design.

Apple M2-chip

Superkracht.Autonomie

Tot 18 uur
batterijduur.Groot en prachtig

Liquid Retina-
display.


FaceTime HD, microfoons & speakers

Geavanceerde
camera en audio.

Design

Minder gewicht,
meer om van te ♥️

MacBook Air is helemaal opnieuw ontworpen rondom de nieuwe M2-chip. Hij is machtig dun, maar toch uitzonderlijk snel en energiezuinig. En de robuuste behuizing is gemaakt van 100% aluminium. Kortom, een ultrasnelle en ultraveelzijdige laptop om mee te werken, te spelen of te creëren wat je maar wilt. Waar je maar wilt.

1,24 kg

licht

1,13 cm

dunPrestaties

Hou je vast.

M2 lanceert de nieuwste generatie Apple silicon, en die is nog sneller en gaat nog efficiënter met energie om dan M1. De M2‑chip bevat een krachtige 8‑core CPU waarmee je sneller meer gedaan krijgt, en een GPU met tot 10 cores om betoverende afbeeldingen en animaties mee te maken. De geavanceerde media engine maakt werken met meer streams 4K en 8K ProRes-video mogelijk. En de batterij gaat tot 18 uur mee, zodat je de hele dag en tot diep in de nacht door kunt werken. Of spelen.

Tot
1,4x

sneller dan MacBook Air met M1-chip

Tot
15x

sneller dan MacBook Air met Intel-chip

Tot
18 uur

batterijduurDe M2-chip.
Vol gas.


Duik dieper in M2


Nieuwe chip.
Nieuw hoofdstuk.

Apple silicon heeft de prestaties en energiezuinigheid van de Mac-serie tot ongekende hoogten getild, en M2 is het begin van een nieuw hoofdstuk. In de baan­brekende SoC-architectuur (system on a chip) worden de CPU, de GPU, het geheugen en andere componenten ondergebracht op één chip, waardoor alles veel sneller werkt en toch veel minder stroom verbruikt.


M2 wordt gebouwd met verbeterde 5‑nanometer­­­­technologie van de tweede generatie. De chip bevat meer dan 20 miljard transistors, 25 procent meer dan M1. En om machinelearning-taken nog sneller af te handelen, kan de 16‑core Neural Engine tot wel 15,8 biljoen bewerkingen per seconde uitvoeren. Dankzij maximaal 24 GB high-performance centraal geheugen hebben de CPU en GPU allebei toegang tot nog meer geheugen. En met de geheugen­­­bandbreedte van 100 GB/s – maar liefst 50 procent meer dan M1 – kun je supervloeiend multitasken of meerdere apps tegelijk gebruiken.


M2-chip
Tot
24 GB

geheugen

Tot
100 GB/S

geheugen­bandbreedte
8-core CPU

Tot 10-core GPU

16-core Neural Engine

Geavanceerde media
engine

ProRes-video
encoderen en decoderen


CPU

Knallen maar.

De nieuwe 8‑core CPU van M2 is tot 18 procent sneller dan die van M1. Als je dus een document of een presentatie wilt maken, heb je dat zo gedaan. Maar je kunt ook intensiever werk doen, zoals ontwikkelen in Xcode of tracks mixen in Logic Pro met ruimtelijke audio.


Tot
18%

snellerGPU

Verbluffend snel.

De GPU van M2 is verkrijgbaar met tot 10 cores, die een flinke boost in grafische prestaties leveren – tot 35 procent sneller dan die van M1. Alles van het uitvoeren van kleur­correcties in foto’s tot het bewerken van 4K‑ en 8K‑video’s gaat dus extra snel.


Tot
35%

sneller
Prestaties vergeleken met
MacBook Air met M1-chip.


Videobewerking snelheidswinst

1,4x

Afbeeldingsfilters- en effecten

1,2x

Gaming snelheidswinst

1,3x

Bewerkingsdetectie in scènes

1,6x

Foto­stitching snelheidswinst

1,4x

ProRes-video­transcodering

3x

Upscaling van afbeeldingen

1,2x


Prestaties vergeleken met
MacBook Air met dual-core Intel Core i5.


Videobewerking snelheidswinst

15x

Afbeeldingsfilters- en effecten

5x

Gaming snelheidswinst

3,2x

Bewerkingsdetectie in scènes

7x


Foto­stitching snelheidswinst

5x

ProRes-video­transcodering

24x

Upscaling van afbeeldingen

26xMeer snelheid voor al je apps.

Alle apps die je graag gebruikt, zoals bijvoorbeeld Microsoft 365 en veel van je favoriete iOS-apps, draaien razendsnel in macOS. En omdat er al meer dan 10.000 apps en plug‑ins zijn geoptimaliseerd voor Apple silicon, heb je creatieve mogelijk­heden te over.
In perfecte harmonie.

Voer iPhone-gesprekken op je Mac. Gebruik je iPad als tweede display. Ontgrendel je Mac met je Apple Watch. Alsof ze allemaal voor elkaar zijn gemaakt. Want dat is ook zo.


Enorme snelle opslag.

Met een SSD tot 2 TB kun je al je foto’s, films, muziek en documenten overal meenemen op je MacBook Air. En je hebt ze ook zo geopend.Maak zoveel moois als je wilt.

Dankzij de geavanceerde media engine op de M2‑chip kun je nog meer streams 4K en 8K ProRes-video afspelen en bewerken. Ook 4K ProRes-video die je met je iPhone hebt gemaakt.Stille kracht.

Dankzij de efficiëntie van de M2‑chip heeft MacBook Air geen ventilator nodig om uitzonderlijk te presteren. Hoe zwaar de taak dus ook is, hij blijft volkomen stil.Hou het privé. Hou het veilig.

De geavanceerde ingebouwde beveiliging van Apple silicon en macOS beschermt je Mac tegen malware en virussen. En je bepaalt zelf wat je precies deelt en hoe je dat doet.Liquid Retina-display

Zie elk detail.
En de details
van de details.

Het adembenemende 13,6‑inch Liquid Retina-display is het grootste en helderste ooit op een MacBook Air, met ondersteuning voor 1 miljard kleuren. Tekst is haarscherp en foto’s en films zijn nog levensechter, met rijke contrasten en enorm veel detail.
500 nits
helderheidBrede kleur­-
weer­gave (P3)True Tone-
technologie
Camera en audio

Steel de show.

Je komt tijdens video­gesprekken goed voor de dag dankzij de 1080p FaceTime HD-camera en de drie microfoons. En laat je omringen door een oase van geluid met de vier speakers en ruimtelijke audio. MacBook Air is ontworpen om de zintuigen te verwennen.1080p FaceTime HD-camera

De cameraresolutie is dubbel zo hoog als die van de vorige generatie en bij weinig licht presteert de camera ook nog eens twee keer beter. Zo zie je er altijd op je best uit.


Drie microfoons

De drie microfoons maken gebruik van geavanceerde bundelvormende algoritmen om al het geluid helder vast te leggen. Waar je dus ook bent, je bent altijd luid en duidelijk te horen.


Vier speakers met ruimtelijke audio

Verlies jezelf in films en muziek dankzij de twee tweeters en twee ultradunne woofers met verbeterde stereo­scheiding en stem­helderheid. Ruimtelijke audio met ondersteuning voor Dolby Atmos zorgt ervoor dat je het geluid overal om je heen hoort.


Magic Keyboard

Geef je vingers vleugels.

Prettig en stil typen doe je op het Magic Keyboard, dat nu een rij functietoetsen van volledige hoogte heeft. Daarmee kun je snel je favoriete regelaars en shortcuts gebruiken. Je Mac ontgrendelen, wacht­woorden invoeren en veilig betalen heb je zo gedaan met Touch ID, gewoon met je vinger. En dankzij de grotere Force Touch-trackpad heb je nu nog meer ruimte om met precisie te werk te gaan.


Je Mac
ontgrendelen


Met Apple Pay
betalen

Bestanden openen
die met een paswoord
zijn beveiligd


Aankopen doen
in de Apple TV-appConnectiviteit

Sluit aan.
En gaan.

De MagSafe-connector bevat magneten waarmee je ’m makkelijk vastmaakt en weer losmaakt. Met de twee Thunderbolt-poorten kun je profes­sionele accessoires aansluiten en opladen. Je kunt ook een display aansluiten met een resolutie tot 6K. En de mini‑jack-aansluiting ondersteunt koptelefoons met hoge impedantie.Elke uitvoering van MacBook Air heeft een bijpassende MagSafe-oplaadkabel. De MagSafe-connector bevat magneten waarmee je de kabel makkelijk vastmaakt en weer losmaakt. Je MacBook Air zal dus niet zomaar van tafel of je schoot donderen bij een plotse ruk of beweging van de kabel.Duurzaam en robuust.
Zet de planeet op één.

MacBook Air is niet alleen stevig, maar ook nog eens ecologisch verantwoord. De compacte behuizing is gemaakt van 100% gerecycleerd aluminium. Zo licht als hij aanvoelt, zo licht is de impact van MacBook Air op het milieu.

Van middernacht tot sterrenlicht.
Vier schitterende uitvoeringen.

MacBook Air is verkrijgbaar in vier prachtige uitvoeringen, allemaal met hun eigen bijpassende MagSafe-oplaadkabel.

Middernacht

Sterrenlicht

Spacegrijs

Zilver

Zie meer.


Trade In.

Ruil je oude Mac in voor korting op een nieuwe.
Heeft je oude Mac zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je oude toestel tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde van je oude device op onze inruilpagina.


Apple Financial Services.

Een Mac, iPad en/of iPhone voor de prijs van een koffie per dag.


Apple Financial Services biedt flexibele financieringsopties voor bedrijven. Het houdt technologie in je onderneming betaalbaar, flexibel en altijd up-to-date. Je hoeft geen grote budgetten vrij te maken en je moet je ook geen zorgen maken over verouderde toestellen.

Meer info.


Waarom Pure Lifestyle?

We maken van service
een punt.Dankzij onze Apple experten zijn onze klanten altijd zéker van een perfecte service. Of je nu als particulier je eerste iPhone of Mac koopt of als onderneming honderden iPads in gebruik hebt, ons team is pas tevreden als onze klanten zorgeloos aan de slag kunnen met hun Apple toestel. We maken je nieuwe toestel gebruiksklaar en zetten ook je gegevens over. Helemaal gratis. En als je je toestel bij ons aankoopt, zal je ook nooit zonder vallen. Bij een eventuele herstelling zorgen we tijdelijk voor een gratis vervangtoestel.Apple 13-inch MacBook Air met M2-chip